Probeer twee weken gratis een E-bike

Geniet van de wind in je haren, zet de auto opzij en kom met de e-bike naar kantoor! Voor iedereen die in Zuidas werkt is er nu een interessant aanbod: 2 weken lang mag je gratis gebruik maken van een e-bike om naar kantoor te reizen.

De e-bike en speed pedelec beginnen zich steeds meer te manifesteren als serieus alternatief voor de auto. Minder files, minder uitstoot en goed voor de gezondheid! Daarnaast is het in COVID-19 tijden een veilige manier om op het werk te komen en 1,5 meter afstand te bewaren onderweg.

E-bike aanbod
Dit jaar slaan Bycs en Green Business Club Zuidas de handen ineen en kunnen zij samen 150 werknemers van Zuidas bedrijven de mogelijkheid bieden om twee weken lang gratis en vrijblijvend een e-bike of een speed pedelec van QicQ uit te proberen. De gewone e-bike gaat tot ongeveer 25 km/u, met de speed pedelec worden snelheden tot wel 45 km/u gehaald! Voorwaarde is dat deze de auto of het OV vervangt.

Van A tot Zuidas
'Van A tot Zuidas' is een platform dat duurzame mobiliteit bevordert in Amsterdam Zuidas. Het platform wordt gevormd door Green Business Club Zuidas, ORAM, Taskforce Bereikbaarheid Zuidas, Hello Zuidas, Gemeente Amsterdam Zuidas, Bycs en Breikers. Green Business Club Zuidas organiseert al een aantal jaar verschillende E-bike Try-outs, uitgevoerd als onderdeel van ‘Van A tot Zuidas’ 

Interesse om een e-bike te testen? Meld je dan aan via ebiketryout.nl of door te mailen naar Diederik Imfeld van Green Business Club Zuidas: diederik@greenbusinessclub.nl