Ons team

Maak kennis met het team achter Hello Zuidas, een organisatie voor gebiedsmanagement in Zuidas. De doelstelling van Hello Zuidas is een optimaal functionerende en aantrekkelijke Zuidas voor alle personen en organisaties die in het gebied gevestigd zijn.

Is uw interesse gewekt en wilt u meer weten over Hello Zuidas klik dan hier. In een persoonlijk gesprek lichten we u graag de voorwaarden van een membership toe. Om u direct in te schrijven als member van Hello Zuidas klik hier.

Hello Zuidas Foundation

Hello Zuidas Magazine

Ons team


OLIVIER OTTEN

Olivier Otten is sinds 2006 in verschillende rollen actief betrokken bij de ontwikkeling van Zuidas tot het nieuwe centrum van Amsterdam. Zo stond Olivier aan de wieg van de oprichting van Hello Zuidas in 2012. Hij was direct betrokken als programma directeur bij Amsterdam Bright City, een samenwerking van ABN Amro en de VU. Hieraan voorafgaand richtte hij 2006 WTC Amsterdam Business Club op. Olivier begon zijn carrière als communicatiestrateeg bij Saatchi & Saatchi en FHV BBDO. Naast zijn werk was Olivier langdurig voorzitter van een debat en lezingen organisatie over ethiek en maatschappij. Hij rondde zijn studie Bedrijfskunde af aan St Aldates College (Oxford), Rijksuniversiteit Groningen en de Universiteit van Barcelona. Lees hier meer over Olivier.

ANGELA HAM

Angela Ham werkt sinds november 2019 bij Hello Zuidas. Ze is verantwoordelijk voor bureaumanagement, interne organisatie, HR, relatiemanagement, financiële administratie en beheert het Servicepoint van Hello Zuidas. Daarnaast vervult Angela de secretarisrol op de platformen: Horeca & Retail, Facility Management en Veiligheid. Tevens is zij actief op de pijler Diversity & Inclusion. Eerder werkte Angela in vergelijkbare functies in de modebranche. Lees hier meer over Angela.


ILana Schmidt


Ilana Schmidt is Projectmanager Mobiliteit & Wonen bij Hello Zuidas en Secretaris Taskforce Bereikbaarheid Zuidas. Daarnaast initieert en coördineert zij initiatieven die bedrijven en instellingen op Zuidas aanzetten tot een duurzame gedragsverandering op het gebied van mobiliteit. Verder is zij verantwoordelijk voor het Wonen in Zuidas platform, dat twee keer per jaar samen komt. Door haar achtergrond in de hospitality houdt Ilana van reizen en het ontdekken van nieuwe plaatsen. In het weekend probeert ze graag nieuwe recepten uit en spreekt ze af met vrienden. Lees hier meer over Ilana.


ELISA SCHOUTEN


Elisa Schouten is Projectmanager Openbare Ruimte & Veiligheid, Diversiteit & Inclusie bij Hello Zuidas. Zij is voorzitter van het Veiligheidsplatform Zuidas & het Facility Management Platform. We staan aan de vooravond om samen een volwaardige stadswijk te creëren die voor iedereen is. Daar zet ze zich graag voor in! Eerder werkte zij bij een welzijnsorganisatie als welzijnscoach, coördinator & participatiemedewerker in Amsterdam Zuid. Elisa heeft een achtergrond in communicatie & hospitality management. Lees hier meer over Elisa.

Gordana Todorovic 


Gordana Todorovic is community manager bij Hello Zuidas. Daarnaast is ze voorzitter van het Horeca & Retail Platform, secretaris van de Zuidas Ondernemerscommissie, lid van de redactieadviesraad van het Hello Zuidas magazine en coördinator van de Zuidas Duurzaamheidsprijs.
Wat ze vooral leuk vindt aan haar werk is dat het een veelzijdige functie is in een bruisende internationale omgeving. In haar rol als community manager verzorgt ze de marketing en communicatie van Hello Zuidas en zet ze zich in voor een actieve en betrokken community.
Gordana heeft een achtergrond in journalistiek en communicatie, zowel op lokaal als internationaal niveau. Zo werkte ze hiervoor bij Stadsblad De Echo (Mediahuis Nederland) en het Europees Parlement in Brussel.
Gordana heeft Journalistiek gestudeerd aan de School voor Journalistiek in Utrecht. Daarnaast heeft ze de post HBO-opleiding Online Marketing gevolgd bij Beeckestijn Business School.
Lees hier meer over Gordana.

ROMY LANGE 

Romy Lange is eigenaar van het bedrijf Zuidas Publishers en sinds 2012 hoofdredacteur van het Hello Zuidas magazine. Zij coördineert en verzorgt alle redactie en acquisitie voor het blad. Door haar werkzaamheden voor Hello Zuidas heeft zij een groot netwerk op de Zuidas opgebouwd. Romy werkt ook voor andere opdrachtgevers naast Hello Zuidas. Romy heeft Journalistiek in Utrecht gestudeerd. Lees hier meer over Romy.