Contact our team

Maak kennis met het team achter Hello Zuidas, een organisatie voor gebiedsmanagement in Zuidas. De doelstelling van Hello Zuidas is een optimaal functionerende en aantrekkelijke Zuidas voor alle personen en organisaties die in het gebied gevestigd zijn.

Is uw interesse gewekt en wilt u meer weten over Hello Zuidas klik dan hier. In een persoonlijk gesprek lichten we u graag de voorwaarden van een membership toe. Om u direct in te schrijven als member van Hello Zuidas klik hier.

Hello Zuidas Foundation


Hello Zuidas Magazine

MEET OUR TEAM

Olivier Otten


Angela Ham

Olivier Otten is directeur van Stichting Hello Zuidas sinds de oprichting in december 2011. Daaraan voorafgaand was hij vanaf 2006 directeur en verantwoordelijk voor de heroprichting van WTC Amsterdam Business Club. Vanaf 2009 ging hij naast zijn werkzaamheden voor het WTC Amsterdam werken als programma directeur bij Amsterdam Bright City. Olivier stond met de VU, ABN Amro en met het WTC aan de wieg van programma’s over filosofie, literatuur, film, muziek en zaken doen op de Zuidas. Hij werkte eerder als communicatiestrateeg voor Saatchi & Saatchi en FHV BBDO. Olivier studeerde Bedrijfskunde in Oxford, Groningen en Barcelona.
Angela Ham werkt sinds november 2019 bij Hello Zuidas in de functie van Office Manager en als PA van de directeur. Angela is het gezicht van het Servicepoint van Hello Zuidas. Naast lopende office managementzaken is zij onder meer verantwoordelijk voor het relatiebestand. Zij werkte eerder als office- en projectmanager in de modebranche.
MARIUS DRISSEN


LYDIA VAN DEN WILDENBERG

Marius Drissen werkt sinds januari 2019 als City Marketeer. Bij een toplocatie als Zuidas past een hoog voorzieningenniveau. De City Marketeer brengt publieke en private partijen bijeen in het Horecaoverleg en Retail Services Netwerk om die ambitie te helpen realiseren. Marius is tevens verantwoordelijk voor events, marketing en communicatie bij Hello Zuidas. Eerder was hij actief in ontwikkelingsgebied de Spoorzone in Tilburg waar hij medeoprichter en leidinggevende was van een evenementenlocatie. Ook is hij actief in de stadsdeelcommissie in Amsterdam Zuid waar hij bewoners, bedrijven en instellingen vertegenwoordigt. Marius studeerde politicologie in Nijmegen en aan de UvA.


Lydia van den Wildenberg is de Community Manager van Hello Zuidas. Haar focus ligt hierbij op marketing, communicatie en de pijler Levendigheid. Zij brengt publieke en private partijen samen om de Zuidas te kunnen voorzien van uitstekende (horeca)voorzieningen, winkels, cultuuraanbod en evenementen. Lydia werkte eerder in corporate communicatie en journalistiek in binnen- en buitenland.

Rosa van dijk


RENÉ TEEUWEN

Rosa van Dijk is projectleider Bereikbaarheid & Mobiliteit bij Hello Zuidas.Als coördinator van het programma van A tot Zuidas zorgt zij voor afstemming tussen publieke en private partijen op het gebied van bereikbaarheid van de Zuidas.Daarnaast initieert en coördineert zij initiatieven die bedrijven en instellingen op de Zuidas aanzetten tot een duurzame gedragsverandering op het gebied van mobiliteit.Hiervoor werkt Rosa als secretaris en projectleider voor het Koninklijk Concertgebouworkest en Concertvrienden.


René Teeuwen werkt sinds december 2019 als voorzitter van de Taskforce Bereikbaarheid Zuidas. De Taskforce Bereikbaarheid Zuidas heeft als doel het overleg tussen overheid en bedrijfsleven over de bereikbaarheid van Zuidas te stimuleren. De leden van de Taskforce vormen een goede afspiegeling van het bedrijfsleven en instellingen gevestigd in Zuidas. De Taskforce fungeert als onafhankelijk orgaan binnen de Stichting Hello Zuidas. René werkt ook voor andere opdrachtgevers en heeft ruime ervaring als projectleider van eigen projecten of in opdracht. Hij heeft recentelijk voor Zuidasdok gewerkt. René heeft bestuurskunde in Nijmegen gestudeerd.
Jessica Bekker


ROMY LANGE

Jessica Bekker werkt sinds januari 2018 als Projectleider Openbare Ruimte & Veiligheid. Zij is onder meer voorzitter van het Veiligheidsplatform en het Beheer- en verkeeroverleg. Eerder werkte Jessica als public affairs officer, en als programma manager voor water- en sanitatieprojecten in Afrika en Azië bij maatschappelijke organisaties. Daarnaast maakt zij beeldende kunst in 3D, veelal met keramiek. Jessica studeerde Wijsbegeerte aan de Universiteit van Amsterdam.

Romy Lange is eigenaar van het bedrijf Zuidas Publishers en sinds 2012 hoofdredacteur van het Hello Zuidas magazine. Zij coördineert en verzorgt alle redactie en acquisitie voor het blad. Door haar werkzaamheden voor Hello Zuidas heeft zij een groot netwerk op de Zuidas opgebouwd. Romy werkt ook voor andere opdrachtgevers naast Hello Zuidas. Romy heeft Journalistiek in Utrecht gestudeerd.