Contact our team

Maak kennis met het team achter Hello Zuidas, een organisatie voor gebiedsmanagement in Zuidas. De doelstelling van Hello Zuidas is een optimaal functionerende en aantrekkelijke Zuidas voor alle personen en organisaties die in het gebied gevestigd zijn.

Is uw interesse gewekt en wilt u meer weten over Hello Zuidas klik dan hier. In een persoonlijk gesprek lichten we u graag de voorwaarden van een membership toe. Om u direct in te schrijven als member van Hello Zuidas klik hier.

Hello Zuidas Foundation

Hello Zuidas Magazine


MEET OUR TEAM

OLIVIER OTTEN

Olivier Otten is directeur van Stichting Hello Zuidas sinds de oprichting in december 2011. Daaraan voorafgaand was hij vanaf 2006 directeur en verantwoordelijk voor de heroprichting van WTC Amsterdam Business Club. Vanaf 2009 ging hij naast zijn werkzaamheden voor het WTC Amsterdam werken als programma directeur bij Amsterdam Bright City. Olivier stond met de VU, ABN Amro en met het WTC aan de wieg van programma’s over filosofie, literatuur, film, muziek en zaken doen op de Zuidas. Hij werkte eerder als communicatiestrateeg voor Saatchi & Saatchi en FHV BBDO. Olivier studeerde Bedrijfskunde in Oxford, Groningen en Barcelona.

MARIUS DRISSEN

Marius Drissen werkt sinds januari 2019 als City Marketeer. Bij een toplocatie als Zuidas past een hoog voorzieningenniveau. De City Marketeer brengt publieke en private partijen bijeen in het Horecaoverleg en Retail Services Netwerk om die ambitie te helpen realiseren. Marius is tevens verantwoordelijk voor events, marketing en communicatie bij Hello Zuidas. Eerder was hij actief in ontwikkelingsgebied de Spoorzone in Tilburg waar hij medeoprichter en leidinggevende was van een evenementenlocatie. Ook is hij actief in de stadsdeelcommissie in Amsterdam Zuid waar hij bewoners, bedrijven en instellingen vertegenwoordigt. Marius studeerde politicologie in Nijmegen en aan de UvA.


MARYSE DE OLIVEIRA MARTINS

Maryse de Oliveira Martins werkt sinds juli 2018 als projectleider mobiliteit en bereikbaarheid bij Hello Zuidas. Vanuit deze rol is zij onder meer verantwoordelijk voor het programmamanagement van Slimmer en Duurzaam. In dit programma werken Hello Zuidas, de Taskforce Bereikbaarheid, BYCS, de gemeente Amsterdam Zuidas en de Green Business Club Zuidas samen aan een beter bereikbare Zuidas. Maryse is ook secretaris van de Taskforce Bereikbaarheid. Eerder werkte Maryse als partnerships manager in de internationale samenwerking. Sinds een aantal jaar is zij werkzaam in duurzaamheid en duurzame mobiliteit. Maryse studeerde Communicatie aan de Hanzehogeschool Groningen en Politicologie aan de Universiteit van Amsterdam.

RAMON HOLLE

Ramon Holle werkt sinds april 2019 bij Hello Zuidas in de functie van Community Manager. Zijn focus ligt hierbij op de pijler levendigheid. Een toplocatie als Zuidas verdient uitstekende (horeca)voorzieningen, winkels, cultuuraanbod en evenementen. Als Community Manager brengt hij publieke en private partijen samen om daar versnelling in aan te brengen. Daarnaast neemt Ramon de leiding in de marketing en communicatie van Hello Zuidas. Hiervoor werkte hij als nieuwsredacteur bij Vastgoedjournaal.nl en sinds 2016 is hij eigenaar van DEGEOGRAAF.com. Hij studeerde sociale geografie en planologie, gevolgd door economische geografie.JESSICA BEKKER

Jessica Bekker werkt sinds januari 2018 als Projectleider Openbare Ruimte & Veiligheid. Zij is onder meer voorzitter van het Veiligheidsplatform en het Beheer- en verkeeroverleg. Eerder werkte Jessica als public affairs officer, en als programma manager voor water- en sanitatieprojecten in Afrika en Azië bij maatschappelijke organisaties. Daarnaast maakt zij beeldende kunst in 3D, veelal met keramiek. Jessica studeerde Wijsbegeerte aan de Universiteit van Amsterdam

Angela Ham

Angela Ham werkt sinds november 2019 bij Hello Zuidas in de functie van Office Manager en als PA van de directeur. Angela is het gezicht van het Servicepoint van Hello Zuidas. Naast lopende office managementzaken is zij onder meer verantwoordelijk voor het relatiebestand. Zij werkte eerder als office- en projectmanager in de modebranche.


ROMY LANGE

Romy Lange is eigenaar van het bedrijf Zuidas Publishers en sinds 2012 hoofdredacteur van het Hello Zuidas magazine. Zij coördineert en verzorgt alle redactie en acquisitie voor het blad. Door haar werkzaamheden voor Hello Zuidas heeft zij een groot netwerk op de Zuidas opgebouwd. Romy werkt ook voor andere opdrachtgeveres naast Hello Zuidas. Romy heeft Journalistiek in Utrecht gestudeerd.