SUPERVISORY BOARD


ROse WIEwel

Rose Wiewel (1978) is sinds april 2017 COO bij Simmons & Simmons Amsterdam. Rose begon haar loopbaan in 2002 bij verzekeraar CNA Europe in Parijs. Na 5 jaar Parijs vertrok zij voor CNA Europe naar Londen. Na een aantal management functies binnen de Lloyd’s verzekeringsmarkt werd zij COO bij ANV Insurance. In 2017 keerde zij met haar gezin terug naar Nederland.  Rose studeerde Facility Management in Wageningen.

Sandra Heymans

Sandra is sinds 2019 lid van het management team van CBRE Property Management. Uitgangspunt voor Sandra is het bedenken en vorm geven van oplossingen die ertoe bijdragen dat mensen graag naar hun werk komen. Of dat nu binnen het grote team van Property Management is, of geldt voor de huurders van de vele gebouwen die CBRE beheert voor haar klanten. Het bouwen van waardevolle en inclusieve communities, een van de pijlers van Hello Zuidas, spreekt haar dan ook erg aan. Sandra heeft ruim 20 jaar ervaring in vastgoed. Voordat zij in 2017 bij CBRE kwam, werkte zij ruim 15 jaar als hoofd vastgoed voor een family office, waar ze verantwoordelijk was voor verhuur en verbetering van de vastgoedportefeuille. Ze studeerde vastgoed en makelaardij.PATRICK VAN OPPEN

Patrick van Oppen (1971) is sinds 1994 werkzaam bij Loyens & Loeff als belastingadviseur. Als tax partner adviseert hij nationale en internationale cliënten en is gespecialiseerd in (grensoverschrijdende) transacties. Hij werkte voor kantoor Frankfurt en leidde het kantoor Tokio in de periode van 2005 tot en met 2009. Patrick studeerde fiscaal recht aan de Rijksuniversiteit van Leiden.

Nils Vonder

Nils Vonder (1976) is sinds 2018 werkzaam als Corporate Communication manager bij RAI Amsterdam. Nils begon zijn loopbaan in 2003 en heeft sindsdien diverse posities bekleed, onder andere bij Holland Casino en VodafoneZiggo. Met deze posities heeft Nils een breed netwerk opgebouwd en ruime kennis opgedaan op het gebied van marketingcommunicatie, corporate communicatie en PR. Nils studeerde Communicatie in Groningen.


FRanc van Nunen

Passie voor werken in een inhoudelijk gedreven omgeving. Als directeur Campusontwikkeling FCO mag ik ontwerper en verantwoordelijk zijn voor het realiseren van nieuwe gebieds- en gebouw ontwikkeling voor de VU Campus in Amsterdam Zuidas en de nieuwe bedrijfsvoering concepten voor onderwijs, onderzoek en valorisatie. De campus als enabler, als community voor studenten, medewerkers, bezoekers. Een transformatie naar een open en stedelijk karakter binnen de Zuidas ontwikkelingen, verbonden met de stad. Voor de VU werk ik aan economisch profilering van de campus voor de stad en stakeholders.

Ik ben verbindend op de inhoud en de mensen, sterk gericht op vernieuwende resultaten, daarin standvastig en inhoud gedreven. Teamplayer die de organisatie laat ontdekken dat ze nieuwe dingen kunnen ontwikkelen en bereiken.

Snel van begrip, analytisch en creatief. Ik heb een pragmatisch instelling, dienstverlenend en gericht op oplossingen.

Ik vind het leuk dat ik met mijn ervaring en mijn betrokkenheid bij Zuidas een bijdrage mag en kan leveren aan Hello Zuidas.

MENNO VAN DER VALK

Menno van der Valk (1979) werkt als manager Zuidas&Bereikbaarheid bij ORAM en is daarnaast verantwoordelijk voor de interne operatie. Vanuit deze rol sluit hij aan bij de RvT Hello Zuidas als secretaris. In het verleden werkte Menno als manager gebiedsontwikkeling bij Dura Vermeer en startte hij zijn loopbaan als consultant bij Colliers International. Binnen deze posities heeft hij een aantal duurzame concepten vormgegeven, zoals het initiatief van ‘De Circulaire Weg’. Menno studeerde Planologie in Utrecht.PIETER Van der PEET

Pieter van der Peet (1981) werkt voor Victory Group als senior asset manager sinds april 2022. Zijn focus licht op de verhuur van Victory’s portfolio van landmark projecten, zoals Manhattan in Brussel en het ABN Amro complex in Amsterdam.

Pieter’s carrière begon in 2006 nadat hij zijn master study in financial management heeft afgerond. Voordat hij bij Victory begon heeft hij in verschillende rollen gewerkt in verhuur en capital markets bij JLL en Cushman & Wakefield in Amsterdam, Londen en Hong Kong wat hem een uitstekende allround kennis heeft gegeven van de volledige vastgoed cyclus; van het ontwikkelen van het concept tot realisatie en verhuur en verkoop van het gerealiseerde gebouw of complex.

Als onderdeel van de raad van toezicht van Hello Zuidas, wil Pieter met zijn lokale en internationale kennis en ervaring bijdragen aan een bloeiende community op de Zuidas. 


BAS JOCHIMS

Bas Jochims is Fund Manager Dutch Office & Hotel Investments. In deze rol is hij belast met het toezicht op het algehele fondsmanagement,
die zowel financiële als niet-financiële prestatieaspecten omvatten. Vanaf 2008 was hij als directeur verantwoordelijk voor het Asset Management van de Nederlandse kantoren- en hotelportefeuille. Bas is in 2005 begonnen als Asset Manager bij Bouwinvest. In totaal heeft hij 24 jaar ervaring in het vastgoed. Zijn vastgoedervaring deed hij op bij Dynamis ABC Bedrijfsmatig Onroerend Goed, waar hij als Accountmanager werkte en verantwoordelijk was voor het totale vastgoedbeheer voor een aantal klanten in de regio groot Amsterdam en Den Haag. Bas studeerde Management, Economie en Recht in Eindhoven en behaalde een Master degree (MSc) in Real Estate Development & Investment aan de Universiteit van Greenwich (VK).