SUPERVISORY BOARD


ROse WIEwel

Rose Wiewel (1978) is sinds april 2017 COO bij Simmons & Simmons Amsterdam. Rose begon haar loopbaan in 2002 bij verzekeraar CNA Europe in Parijs. Na 5 jaar Parijs vertrok zij voor CNA Europe naar Londen. Na een aantal management functies binnen de Lloyd’s verzekeringsmarkt werd zij COO bij ANV Insurance. In 2017 keerde zij met haar gezin terug naar Nederland.  Rose studeerde Facility Management in Wageningen.

MICHIEL DE BRUINE

Michiel de Bruine (1966) is sinds 2006 Head of Dutch Residential Investments bij Bouwinvest. Hij is verantwoordelijk voor de resultaten van het Bouwinvest Dutch institutional Residential Fund. Hij heeft meer dan 20 jaar ervaring in vastgoed. Michiel heeft zijn vastgoed ervaring opgedaan binnen verschillende bedrijven, waaronder Dynamis ABC, waar hij werkte als jurist, accountmanager en regiomanager voor de kantoren Amsterdam en Utrecht. Michiel studeerde Rechten aan de Vrije Universiteit in Amsterdam.PATRICK VAN OPPEN

Patrick van Oppen (1971) is sinds 1994 werkzaam bij Loyens & Loeff als belastingadviseur. Als tax partner adviseert hij nationale en internationale cliënten en is gespecialiseerd in (grensoverschrijdende) transacties. Hij werkte voor kantoor Frankfurt en leidde het kantoor Tokio in de periode van 2005 tot en met 2009. Patrick studeerde fiscaal recht aan de Rijksuniversiteit van Leiden.

Nils Vonder

Nils Vonder (1976) is sinds 2018 werkzaam als Corporate Communication manager bij RAI Amsterdam. Nils begon zijn loopbaan in 2003 en heeft sindsdien diverse posities bekleed, onder andere bij Holland Casino en VodafoneZiggo. Met deze posities heeft Nils een breed netwerk opgebouwd en ruime kennis opgedaan op het gebied van marketingcommunicatie, corporate communicatie en PR. Nils studeerde Communicatie in Groningen.


FRanc van Nunen

Passie voor werken in een inhoudelijk gedreven omgeving. Als directeur Campusontwikkeling FCO mag ik ontwerper en verantwoordelijk zijn voor het realiseren van nieuwe gebieds- en gebouw ontwikkeling voor de VU Campus in Amsterdam Zuidas en de nieuwe bedrijfsvoering concepten voor onderwijs, onderzoek en valorisatie. De campus als enabler, als community voor studenten, medewerkers, bezoekers. Een transformatie naar een open en stedelijk karakter binnen de Zuidas ontwikkelingen, verbonden met de stad. Voor de VU werk ik aan economisch profilering van de campus voor de stad en stakeholders.

Ik ben verbindend op de inhoud en de mensen, sterk gericht op vernieuwende resultaten, daarin standvastig en inhoud gedreven. Teamplayer die de organisatie laat ontdekken dat ze nieuwe dingen kunnen ontwikkelen en bereiken.

Snel van begrip, analytisch en creatief. Ik heb een pragmatisch instelling, dienstverlenend en gericht op oplossingen.

Ik vind het leuk dat ik met mijn ervaring en mijn betrokkenheid bij Zuidas een bijdrage mag en kan leveren aan Hello Zuidas.

MENNO VAN DER VALK


Menno van der Valk (1979) werkt als manager Zuidas&Bereikbaarheid bij ORAM en is daarnaast verantwoordelijk voor de interne operatie. Vanuit deze rol sluit hij aan bij de RvT Hello Zuidas als secretaris. In het verleden werkte Menno als manager gebiedsontwikkeling bij Dura Vermeer en startte hij zijn loopbaan als consultant bij Colliers International. Binnen deze posities heeft hij een aantal duurzame concepten vormgegeven, zoals het initiatief van ‘De Circulaire Weg’. Menno studeerde Planologie in Utrecht.