nhow Amsterdam RAI

Europaboulevard 2b, Amsterdam

Welkom bij nhow Amsterdam RAI, een plek waar hedendaagse kunst, design, gastronomie en culturele expressies samenvloeien. Het iconische gebouw, dat naar verschillende richtingen wijst, symboliseert de smeltkroes die de stad Amsterdam altijd al was en nog steeds is. Lees verder

Welkom bij nhow Amsterdam RAI, een plek waar hedendaagse kunst, design, gastronomie en culturele expressies samenvloeien. Het iconische gebouw, dat naar verschillende richtingen wijst, symboliseert de smeltkroes die de stad Amsterdam altijd al was en nog steeds is. Designinvloeden van over de hele wereld creëren een spannende mix van kleuren en patronen in het kamerdesign van onze 650 hotelkamers, waarbij ruimte gelaten wordt voor inspiratie en creativiteit.

Onze negen vergaderruimtes bieden moderne technologie en adembenemende uitzichten over Amsterdam. Door de gunstige locatie vlak naast het congrescentrum RAI Amsterdam en de snelle toegang tot het centrum van Amsterdam is nhow Amsterdam RAI een voor de hand liggende keuze, of u nu reist voor zaken of vrije tijd.

Bent u de eigenaar van deze zaak?

Neem contact met ons op via info@stappen-shoppen.nl om het profiel aan te vullen met o.a. uw website, telefoonnummer, Facebook, openingstijden, omschrijving, faciliteiten, menukaart en acties.