Opening nieuwe hotspot voor zakenreizigers, toeristen en Amsterdammers: Nhow Amsterdam RAI

Nhow Amsterdam RAI opende op 10 januari voor het eerst haar deuren voor bezoekers. Met 650 kamers op 24 verdiepingen is nhow Amsterdam RAI het grootste nieuwbouwhotel in de Benelux.

Het gebouw, met de iconische driehoekige vormen, biedt een nieuw sociaal en multicultureel ontmoetingspunt voor zakenreizigers, toeristen en Amsterdammers. Hermann Spatt legt uit: “Bij nhow vinden wij dat een hotel een bruisende hotspot moet zijn in een stad; een kruispunt van mensen, ideeën, kunst, gastronomie en culturele avonturen. Wij richten ons op toeristen, zakelijke reizigers en Amsterdammers. Het interieur design van het nu al iconische gebouw symboliseert de culturele smeltkroes die Amsterdam al ruim 400 jaar is.”

Bezoekers kunnen naast de hotel services ook genieten van gastronomie van hoge kwaliteit. Binnenkort lanceert The Entourage Group op de bovenste verdieping een Kitchen & Bar en Lounge & Bar met een panoramisch uitzicht over de stad. Verder is er een bar op de eerste verdieping, een ruimte voor ontbijt, lunch en diner op de 17de etage en meeting & event services op de 23ste verdieping. Op de begane grond bevindt zich een horeca-unit waarin Toni Loco en The Butcher zich zullen vestigen.

Foto: nhow Amsterdam RAI, Restaurant

De realisatie van de hotelkamers en overige hotel gerelateerde ruimtes werd mogelijk gemaakt door een samenwerking van COD en Being Development. Bas van Dam, CEO Being Development stelde eerder in een interview: “We zien deze fantastisch nieuwe plek als een belangrijke aanwinst voor de stad en de RAI, waar zowel toeristen, zakelijke reizigers als Amsterdammers van kunnen genieten. De toonaangevende en uitdagende architectuur gecombineerd met een duurzaam gebouw zorgen hier voor een zeer positieve impact op de omgeving.”

Ga voor meer info naar nhow-hotels.com/en/nhow-amsterdam-rai.
Hier vind je een time-lapse video van de bouw van het hotel.

Lees het interview van Hello Zuidas Magazine met Hermann Spatt voorafgaand aan de opening hier.