Gratis kaarten voor Business Evening bij PAN Amsterdam

UPDATE: De gratis kaarten zijn op. 

PAN Amsterdam biedt speciaal voor members van Hello Zuidas gratis kaarten aan voor de Business Evening op dinsdag 21 november van 16.00-20.00 uur. Met de code code HELLOZUIDASXPAN23 kun je HIER gratis een ticket via downloaden. Met 1 email kun je 2 tickets downloaden. OP= OP

Deze avondopenstelling biedt de reguliere bezoeker en corporate genodigden de kans om na werktijd de beurs te bezoeken. Op het PAN Podium vindt deze avond een inspirerende samenwerking plaats met de Vereniging Bedrijfscollecties Nederland, Amsterdam Art, en het online kunstplatform Art Fix. 

Topaanbod

Mark Grol, algemeen directeur PAN Amsterdam: “Ik ben ongelooflijk trots op de geweldige deelnemersmix op deze 36e editie, met veel nieuwe, jonge galeriehouders naast vertrouwde internationale kunsthandelaren. We zijn helemaal volgeboekt met 120 deelnemers uit Nederland, de Verenigde Staten, Duitsland, Frankrijk, België, Engeland en Italië. Ze tonen een topaanbod van moderne en hedendaagse kunst, design en fotografie, naast een sterke vertegenwoordiging van oude meesters, 19e-eeuwse schilderijen, zilver, Aziatische kunst en voor het eerst ook Afrikaanse hedendaagse kunst.” PAN Amsterdam is van 19 tot en met 26 november in RAI Amsterdam en biedt naast de duizenden kunstwerken, antiek en design ook inspiratie op PAN Podium, met een dagelijks programma vol lezingen over onder meer portretkunst, digitale kunst, juwelen en mode.

Gevarieerde mix

Onder de gevarieerde mix van 20 enthousiaste nieuwkomers zijn Ariane C-Y Art uit Parijs, Nicholas Grindley LLC uit Londen en Finch & Co. uit Brussel, naast Antiquariaat de Roo, Broess Antiques, Erik Bijzet Sculpture and Works of Art en The Old Treasury Juwelen uit Nederland. In het altijd sterke segment oude meesters zijn dit jaar de Belgische Galerie Lowet de Wotrenge, Floris van Wanroij Fine Art en Tak Master Paintings nieuwe deelnemers. Nieuwkomers met hedendaagse kunst zijn Eenwerk, GoMulan, The Merchant House, Contour Gallery, Roof-A en Brinkman & Bergsma, en design is te zien bij AtKris, Mass Modern Design en Particles Gallery die voor het eerst deelnemen.

Objecten van € 500 tot € 500.000

De ruim 35.000 bezoekers die PAN Amsterdam jaarlijks trekt zien een internationaal kunstaanbod dat meer dan 5.000 jaar kunstgeschiedenis omvat, dus een perfecte plek om kunst te vergelijken en verrassende vondsten te doen. Bovendien wordt elk object door 80 onafhankelijke experts gekeurd op kwaliteit, echtheid en conditie, waardoor de getoonde kunst met vertrouwen gekocht kan worden. Met prijzen die variëren van € 500 tot € 500.000 trekt de beurs een breed publiek: van jong tot oud, van vermogend tot minder vermogend en van ervaren kunstkoper tot beginnend liefhebber.

Zaterdag 18 november opent PAN Amsterdam 2023 in RAI Amsterdam exclusief voor pers en genodigden van 12 tot 20 uur. Publiek is welkom van zondag 19 tot en met zondag 26 november, dagelijks van 11.00 tot 18.00 uur, op dinsdag tot 20.00 uur en donderdag tot 21.30 uur op de besloten Art Evening. De Zwitserse bank J. Safra Sarasin (Luxembourg) SA is opnieuw hoofdsponsor. Kijk op www.pan.nl voor meer informatie.