Vernieuwde website voor ServicedApartments.nl

ServicedApartments.nl, het platform voor het boeken van serviced apartments in Nederland (o.a. in Buitenveldert en Amstelveen), heeft haar website vernieuwd.

Vernieuwde website
De website is vernieuwd om het online bereik, de prestaties en de gebruikservaring verder te vergroten. Zo is onder andere de boekingsmodule verbeterd om het boekingstraject te versnellen en te vergemakkelijken. De nieuwe website is geschikt voor zowel bedrijven als relocators en voor individuele zakenreizigers (alleenreizend of met een gezin) die op zoek zijn naar tijdelijk verblijf in Nederland. Daarom is er onderscheid gemaakt in een gastenportaal, partnerportaal en een bedrijfsportaal.

De nieuwe website is te bewonderen via: www.servicedapartments.nl


Over ServicedApartments.nl
ServicedApartments.nl is de portal voor tijdelijke huisvesting in Nederland. Met een breed scala aan zorgvuldig geselecteerde appartementen met hotelservice bieden zij internationale professionals en zakenreizigers een betrouwbaar, one-stop-platform voor het boeken van korte verblijven.

Corporate Housing Factory
Corporate Housing Factory, opgericht in 2013, is een van de grootste aanbieders van serviced apartments in Nederland en een van de weinigen die uitsluitend zakelijke klanten bedient. Samen met haar tweede label ServicedApartments.nl, hét boekingsplatform voor serviced apartments in Nederland, is Corporate Housing Factory een prominente speler in de verhuur van tijdelijke appartementen aan internationals die voor een opdracht naar Nederland komen.