Start het collegejaar bij de Housewarming van Grand Café LIVING

Een gloednieuwe horecazaak op het VU Campusterrein verwelkomt studenten, docenten, bedrijven en bezoekers op hun housewarming. In het licht van de start van het collegejaar viert Grand Café LIVING een week lang dat de deuren officieel zijn geopend voor het publiek. Het nieuwe kloppende hart van de VU Campus laat daarmee graag zien dat het de perfecte locatie is om te ontmoeten, te studeren, te vergaderen, te eten en te vieren te midden van een huiselijke en ontspannen sfeer.

Om de naam eer aan te doen, organiseert Grand Café LIVING vanaf vandaag een weeklange housewarming viering voor iedereen die de gloednieuwe 'campus-huiskamer' wil ontdekken. Van 4 tot en met 8 september kunnen gasten genieten van het all-day menu, speciale acties en draait er elke middag van 16u00 tot 19u00 een lounge DJ voor een ongedwongen en levendige sfeer.

All-day menu

Gelegen recht tegenover de ingang van het voormalige The Basket, verwelkomt Grand Café LIVING gasten met een gezellige ambiance en een all-day menu. Het menu, dat bestaat uit ontbijt, gezonde bowls en brasserieklassiekers, heeft als gemeenschappelijke deler dat er zoveel mogelijk gebruik wordt gemaakt van duurzame, gezonde en verse ingrediënten.
Duurzaamheid vind je niet alleen terug in het menu. Die liefde voor groen voel je ook letterlijk en figuurlijk terug in Grand Café LIVING: het gebouw zelf werd ontworpen door OTH Architect met duurzame en energiezuinige materialen in overleg en samenwerking met de VU Campus. De royale ramen bieden een overvloed aan natuurlijk licht en de grote open ruimte voelt als thuiskomen door de gezellige zithoeken en de vele weelderige planten, die de lucht zuiveren en de geest verfrissen. Ook zijn er twee ruimtes af te huren voor vergadering, presentaties of borrels. Grand Café LIVING is daarmee de ideale plek om ontspannen te loungen, ongestoord te studeren, voor vruchtbare vergaderingen en voor een gezellig feestje.

Praktisch

De Housewarming vieringen vinden plaats van 4 - 8 september met als speciale acties:
Maandag: tussen 9.00 en 11.00u een gratis kopje thee of koffie
Dinsdag: alle bowls 1+1 gratis
Woensdag: vanaf 17.00u gratis welkom mocktail
Donderdag: bucket Desperados halve prijs
Vrijdag: gratis 2 IPA bier bij een portie bitterballen

Grand Café LIVING is geopend op weekdagen van 9:00 tot 21:30 uur en in het weekend op aanvraag. Voor meer informatie en reserveringen kun je  contact opnemen via:
020 – 205 0966 of mail: amsterdam@grandcafeliving.nl
Adres is De Boelelaan 1111-G. Kijk hier voor meer informatie: