Probeer nu twee weken een e-bike of speed-pedelec

Vanaf dit jaar is het zakelijk nog aantrekkelijker geworden om een e-bike of speed-pedelec te leasen. Een mooie reden om eens een elektrische fiets te proberen!

Green Business Club initiatief
100 Green Business Club Zuidas participanten krijgen in 2020 de mogelijkheid om twee weken een e-bike of speed-pedelec uit te proberen. Ook dit voorjaar start Green Business Club Zuidas verschillende E-bike Try-outs. Van april tot en met september kunnen werknemers van Zuidasbedrijven twee weken lang gratis en vrijblijvend een e-bike of een speed peddelec uitproberen. Voorwaarde is dat deze de auto of het OV vervangt.

Zakelijk gebruik gewone/elektrische fiets
Vanaf dit jaar heeft de overheid het eenvoudiger gemaakt om zakelijk gebruik te maken van de fiets, gewoon of elektrisch. Waar het eerder noodzakelijk was om een rittenregistratie bij te houden, betaal je als werknemer nu een vaste bruto bijtelling van 7% van het gebruik van een zakelijke fiets. Daarnaast is het zo dat werknemers die ook andere vervoersmiddelen gebruiken, nog steeds in aanmerking komen voor een onbelaste reiskostenvergoeding van 19 cent per kilometer.

Ben je geïnteresseerd in het initiatief van Green Business Club? Mail dan naar diederik@greenbusinessclub.nl.

Voor meer informatie over bijtelling en leaseregelingen, kijk op de site van QicQ-Fietsen.