Namens Hello Zuidas: Fijne feestdagen!

8 december was het tijd voor de Hello Zuidas End of Year meeting. Ieder jaar sluiten we op bijzondere wijze af met alle leden van de stichting. Dit jaar stond de digitale bijeenkomst in het teken van #supportyourlocals. Maar niet voordat de leden werden meegenomen langs de laatste ontwikkelingen in de wijk. 

Van West naar Oost
Terwijl velen een groot deel van 2020 niet in het gebied aanwezig zijn geweest is er namelijk een hoop veranderd. Aan de Westkant begint Tripolis nu echt vorm te krijgen. In de toekomst zal Uber zich daar gaan vestigen. Schuif je iets meer op naar het Oosten dan stuit je op de werkzaamheden aan het nieuwe gebouw tegenover de VU Campus. Hier wordt een nieuw lab gebouw gerealiseerd. Nog iets verder naar het Oosten tref je de nieuwe rechtbank. Voor het pand is een enorm plein gerealiseerd waarop recentelijk een prachtig standbeeld is onthuld. (Bekijk onze socials voor de beelden).

2Amsterdam tref je als je nog iets verder naar het Oosten trekt. Lange tijd was dit een zwart geblakerde toren. Inmiddels is het volledig verbouwd en zal mid-januari de Spaanse hotelketen Melia haar deuren openen. Dan treffen we daar vlakbij ook de aanbouw van Tower Ten - de uitbreiding van het WTC. En tot slot vinden we helemaal in het Oosten Valley. De groene vallei in Zuidas wordt in 2021 opgeleverd.

#supportyourlocals
Er is het afgelopen jaar weer enorm veel veranderd in het gebied. Maar de grootste verandering was toch wel de afwezigheid van veel Zuidassers. Dat heeft de lokale ondernemers hard geraakt. Om hen te steunen is Zuidas Bier het Zuidas-in-a-Box initiatief gestart. Een geschenk vol met ambachtelijke producten van Zuidas ondernemers om collega's, relaties en/of geliefden cadeau te geven. Ook alle leden van de End of Year meeting ontvingen deze box. 

Benieuwd wat er in de box zat? Bekijk het hier: 

Muzikale verassing
De End of Year meeting werd afgesloten door een Jazz Spektakel mede mogelijk gemaakt door het Grachtenfestival. De Roaring Cats gaven een prachtig optreden en de muziek bracht iedereen al een beetje in kerstsferen:

Dank aan Zuidas Publishers, Zuidas-in-a-Box, het Grachtenfestival, de Roaring Cats, Zuidas Bier, Circl, de Alexanderhoeve, Leonidas, Wine Boutique & Spirits en alle deelnemers.

Het Hello Zuidas team wenst iedereen fijne feestdagen toe! Tot volgend jaar!