Achter de schermen wordt er onvermoeid doorgewerkt door lokale ondernemers

In een andere realiteit was je vandaag misschien door de Claude Debussylaan gewandeld, had je een koffie afgehaald bij The Breakfast Club of was je met collega´s gaan lunchen bij Market33. 

Zuidas mag er dan wel verlaten bij liggen deze periode, achter de schermen wordt er onvermoeid doorgewerkt door lokale ondernemers. Wij deelden de afgelopen tijd via onze kanalen verschillende initiatieven uit het gebied. Vandaag vatten we er een aantal voor je samen:

Geen culinair gemis
Het thuiswerken hoeft gelukkig geen culinair gemis te betekenen. Veel horeca ondernemers uit het gebied werken samen met de diensten van deliveroo, ubereats en thuisbezorgd om je vertrouwde maaltijden nog steeds aan een ieder te leveren.
Een wijntje erbij? Wineboutique & Spirits Zuidas is nog steeds open en bereikbaar voor het kopen van een mooie fles of het vergaren van goed wijnadvies.
Via Urban Salad kan je, naast bestellen en afhalen, ook salades doneren aan hulpverleners die strijden in de frontlinie tegen COVID-1.

Bekijk alle mogelijkheden via de URL hieronder.

Werk aan je conditie vanuit huis
Clubsportive biedt online sportlessen aan via haar social media kanalen. Buurtbewoners in Zuidas kunnen ook live trainingen van Clubsportive bijwonen vanaf hun balkon. De trainingen worden namelijk regelmatig vanaf het dak van de sportschool gegeven.

Lokale dienstverleners staan voor je klaar
De lokale dienstverleners zetten alles op alles om iedereen nog zo goed mogelijk van hun diensten te kunnen voorzien. Zo kan je bij Zuidas Apotheek nog steeds terecht voor je medicatie. Liever aan huis bezorgd? Via hun App kan een fietskoerier herhaalrecepten bij je thuis bezorgen.
Hestia Kinderopvang houdt haar 2 vestigingen in Amsterdam open voor de opvang van kinderen tussen 0 en 12 jaar van ouders met cruciale beroepen.

Meer weten over alle lokale initiatieven? Bekijk dan de volledige lijst op https://www.hellozuidas.com/news/initiatieven-zuidas-ondernemers-gedurende-covid-19-5e70c52a706d930d996516e9