Hello Zuidas zoekt Projectmanager Mobiliteit & Bereikbaarheid

Hello Zuidas zoekt een Projectmanager Mobiliteit & Bereikbaarheid
Een toplocatie als Zuidas verdient een uitstekende bereikbaarheid. Dat is echter met de huidige economie en impact van bouwwerkzaamheden niet vanzelfsprekend. Hello Zuidas zoekt een ervaren Projectmanager die het leuk vindt om bruggen te bouwen en aan de wieg te staan van initiatieven en maatregelen ter stimulering van fietsen, flexibel werken en elektrisch vervoer.

Hello Zuidas
Hello Zuidas is de gebiedsmanagement organisatie van Zuidas. Onze missie is om bij te dragen aan een aantrekkelijk vestigingsklimaat voor bedrijven, kennisinstellingen en bewoners in Zuidas. Dat is belangrijk aangezien er volop wordt gebouwd aan nieuwe woningen, kantoren en voorzieningen. Er wordt ook volop gewerkt aan het Zuidasdok. Onze focus ligt naast bereikbaarheid op het verlevendigen van Zuidas, kwaliteit van de openbare ruimte & veiligheid, duurzaamheid en wonen. Bij Hello Zuidas participeren ruim 245 private en publieke partijen.

Functies
Projectmanager Mobiliteit & Bereikbaarheid behelst een veelzijdige functie in een dynamische omgeving met leuke collega’s. Je werkt intensief samen met publieke en private partners in het programma Van A tot Zuidas. Je stuurt projecten aan die tot doel hebben om mobiliteitsgedrag te verduurzamen. Je wordt secretaris van de Taskforce Bereikbaarheid Zuidas. Heb jij aantoonbare affiniteit met mobiliteitsmanagement, tenminste vijf jaar werkervaring, een ondernemende geest en kan je goed schrijven? Lees dan verder.

Wat bieden wij?
Wij bieden een uitdagende job aan van 4 dagen per week. Je gaat meebouwen aan het nieuwe centrum van Amsterdam. Samen met 6 collega’s houden we bescheiden kantoor in het WTC Amsterdam. Je werkt aan concrete projecten die Zuidas nu en in de toekomst duurzaam bereikbaar houden.

Wat zoeken wij?

  • wo denk- en werkniveau en tenminste vijf jaar relevante werkervaring;
  • Je beschikt over uitstekende sociale vaardigheden en een vlotte pen;
  • Je hebt interesse in vraagstukken als mobiliteit, logistiek, elektrisch vervoer en fiets;
  • Je bent creatief, ondernemend, initiatiefrijk en een bruggenbouwer;
  • Je hebt ervaring met projectmanagement en werken in een complexe omgeving;
  • Bij voorkeur ben je woonachtig in of in de directe omgeving van Amsterdam;
  • Je hebt een brede algemene ontwikkeling;
  • Je hebt beleidsmatig inzicht en gevoel voor politiek-bestuurlijke verhoudingen.


Contactinformatie:
Heb jij interesse en pas je in het profiel? Dan komen we graag met je in contact. Mail je motivatie en C.V. naar servicepoint@hellozuidas.com ter attentie van Olivier Otten. Voor meer informatie kun je contact opnemen via 020-333 74 41.

(Ook) geïnteresseerd in de vacature voor projectmanager Openbare Ruimte en Veiligheid? Lees hier meer.