Hello Zuidas lanceert de Zuidas App!

Sinds kort is Zuidas een nieuwe dienst rijker: de Zuidas App. Deze is erop gericht het leven van ‘de Zuidasser’ eenvoudiger te maken. Met een paar klikken op je telefoon kun je vrijwel alles wat er in en om Zuidas speelt in de app vinden. Of je nou trek hebt in Italiaans, een goede wijn cadeau wilt doen of een baan zoekt in Zuidas, de app helpt je erbij. De app voorziet ook in een kijkje in de keuken van alle zakelijke partijen die Zuidas rijk is. Alle members van Hello Zuidas presenteren zich aan de hand van beeld, tekst en hun locatie.

Community en comfort
Belangrijkste pijlers bij de ontwikkeling van de app waren – en blijven – community en comfort.

  • Community uit zich in de pagina’s News, Events, Jobs en Offers & Deals. De betrokken of nieuwsgierige Zuidasser blijft via de app op de hoogte van het laatste nieuws en de evenementenkalender. Bij Jobs vind je banen met standplaats Zuidas, in alle denkbare sectoren en dienstverbanden. Bij Offers & Deals vind je permanente en tijdelijke arrangementen en kortingen van winkeliers en horecaondernemers in het gebied.
  • Comfort uit zich onder andere in de pagina’s Restaurants, Bars, Hotels en Shops, waarin je op basis van afstand tot je huidige locatie en op beoordeling (Google ratings) kunt zoeken naar horeca en retail. Bij Travel kun je op zoek naar geschikt vervoer, of het nou een (deel)fiets, (deel)auto of taxi is. We blijven voortdurend de mogelijkheden verkennen om het comfort verder te verbeteren, zoals koppelingen met andere apps en boekingssystemen voor bijvoorbeeld restaurants, evenementruimten en vervoer.         

Nieuwe functionaliteiten           
Om het downloaden van de app te stimuleren en herhaaldelijk gebruik te waarborgen, hebben we functionaliteiten toegevoegd die voortdurend worden aangevuld. De eerder genoemde functionaliteit Offers & Deals is hierbij een belangrijk element. Hiermee kan de appgebruiker op een eenvoudige manier geld besparen. Daarnaast is Jobs een belangrijke functionaliteit. Hierin staat een handig overzicht van vacatures, te sorteren naar sector, opleidingsniveau en dienstverband.

Als eerste op de hoogte              
Bij de ontwikkeling van de app hebben we onze doelgroep ‘de Zuidasser’ verdeeld over vier segmenten: bewoners, werkenden, scholieren/studenten en toeristen/reizigers. Met de functionaliteiten binnen de app willen we alle vier de groepen bedienen en verbinden. Als gebruiker van de app kun je bovendien je favoriete pagina’s volgen en (met toestemming) pushmeldingen ontvangen. Wordt er een event, deal of vacature geplaatst, dan ben je als eerste op de hoogte.

Vrijkaarten
De Zuidas App is gratis te downloaden in Google Play en de App Store. Onder de eerste appgebruikers worden 100 vrijkaarten weggegeven voor PAN Amsterdam, de beurs voor kunst, antiek en design die van 24 november tot 1 december 2019 plaatsvindt in de Amsterdam RAI. Deze tickets zijn verkrijgbaar via de pagina Offers & Deals in de Zuidas App. Wie het eerst komt, wie het eerst maalt.

Samenwerking
De app is een ontwikkeling van Hello Zuidas, de gebiedsmanagement organisatie van Zuidas, in samenwerking met haar ruim 240 members. Deze members zijn bedrijven, organisaties en instellingen uit het gebied. De members van Hello Zuidas kunnen achter de schermen eenvoudig zelf hun evenementen, vacatures en kortingsacties toevoegen aan de app.

Heb je vragen over de Zuidas App?
Neem dan contact op met city marketeer Marius Drissen (marius.drissen@hellozuidas.com) of met community manager Ramon Holle (news@hellozuidas.com).