Een dagje Zuidas

Zuidas kenmerkt zich door de hoge kantoorgebouwen en indrukwekkende architectuur. Maar wist je dat er ook veel winkels en restaurants te vinden zijn in Zuidas?

Begin je dag met een gezond sapje van JuiceBrothers, sinds kort te vinden bij de ingang van ClubSportive aan de Gustav Mahlerlaan. Wist je trouwens dat er aan de Gustav Mahlerlaan heel wat winkels te vinden zijn? Zeker een bezoekje waard!

Van al dat wandelen krijg je vast trek. Er zijn heel veel mogelijkheden om lekker te eten in Zuidas. Onderstaand kaartje geeft je een aantal suggesties. Deze plekken zijn ook ideaal om ’s middags te borrelen. 

Na een dag in Zuidas ergens dineren? Bezoek ook dan een van onderstaande restaurants. Keuze genoeg en voor elk wat wils! Bovendien steun je op deze manier de lokale ondernemers in een moeilijke tijd. Meer weten over deze ondernemers? Houd dan onze socials in de gaten.


Ps. Zin in een extra kopje koffie? Bij Market33 en Wurst & Schnitzelhaus krijg je nu het tweede kopje koffie gratis! Lees er meer over op onze offers & deals pagina.