Boeren voor Buren nu ook vanaf RAI Amsterdam

Boeren voor Buren is een initiatief van Rabobank Amsterdam in samenwerking met de Gemeente Amsterdam. Zo bieden zij structureel gezonde en betaalbare aardappelen, groente & fruit van boeren uit de regio aan, aan kwetsbare huishoudens in de stad: buren met een kleine portemonnee.

RAI Amsterdam
Vanaf nu is RAI Amsterdam 1 van de 4 locaties waar de pakketten worden samengesteld en verspreid. De komende maanden stelt RAI Amsterdam twee dagen per week een hal ter beschikking voor opslag van voedsel, het inpakken van de pakketten en de distributie van de pakketten in de stad.

Boeren voor Buren
Het initiatief om Nederlandse boeren te verbinden met de Amsterdammers met een kleine portemonnee, is spontaan ontstaan door een acute hulp vraag die ontstond door de corona-crisis. Boeren voor Buren biedt vanaf nu structureel gezonde en betaalbare aardappelen, groente & fruit van boeren uit de regio aan kwetsbare huishoudens in de stad, buren met een kleine portemonnee. In Amsterdam ligt de focus op Stadspashouders met groene stip die een gelimiteerd inkomen en vermogen hebben. Het doel is om volgend jaar ook mensen buiten Amsterdam te helpen.

Op de foto in het midden Eric Traa, Directeur Rabobank Amsterdam (l) en Paul Riemens CEO RAI Amsterdam (r)
Bron: RAI Amsterdam