Wie wint de Zuidas Duurzaamheidsprijs 2023? Meld je nu aan en kom erachter!

Alle inzendingen voor de Zuidas Duurzaamheidsprijs 2023 zijn binnen. Donderdag 9 november van 15.00-17.00 uur organiseren Hello Zuidas, Green Business Club Zuidas en Gemeente Amsterdam Zuidas de tweede editie van deze bijzondere prijs. Als locatie is dit keer gekozen voor het duurzame clubhuis van AFC, een van de winnaars van vorig jaar. Aansluitend is er een gezellige borrel. Jij kan  erbij zijn! Meld je hier aan.

 

Voor de uitreiking kun je (facultatief) een rondleiding krijgen bij AFC. Daarnaast zijn er inspirerende presentaties van onder andere Andy van den Dobbelsteen, Hoogleraar Climate Design & Sustainability aan de TU Delft en architect van het clubhuis, Paul de Ruiter.

Op alle zes categorieën zijn mooie inschrijvingen binnengekomen! Benieuwd welke dat zijn? Bekijk hier de deelnemers. Onze deskundige jury beoordeelt alle inzendingen in de verschillende categorieën.

Meer informatie

Wil je volgend jaar ook meedingen naar de Zuidas Duurzaamheidsprijs of wil je meer informatie? Neem contact met ons op via servicepoint@hellozuidas.com