Wie geef jij een speciale knuffel deze feestdagen?

Welk warm onthaal staat bij jou in het geheugen gegrift? In deze tijden ervaren we minder vaak een warm welkom én zijn we er inmiddels van doordrongen dat gezondheid en welzijn de hoogste prioriteit heeft in ons leven. 

Ronald McDonald Huis VUmc 
Ronald McDonald Huis VUmc biedt ouders van kinderen die zijn opgenomen in Amsterdam UMC een comfortabel ‘tijdelijk thuis. ’ Zij vragen nu jouw hulp om dit te kunnen blijven doen.

De feestdagen liggen in het verschiet en het Ronald McDonald Huis heeft een mooi aanbod; ‘een knuffel van de baas, wie wil dat nou niet in deze bijzondere tijd’. Het knuffelkonijn heeft nu ook een klein brusje (zo noemen we de broertjes en zusjes – van de opgenomen kindjes – die bij ons logeren).

Koop een knuffel – maak er iemand blij mee – en maak een knuffel van ouders aan hun zieke kind mogelijk!
Je kunt de Ronald McDonald knuffels nu kopen – en eventueel bij je kerstpakket/wijn stoppen – als (maatschappelijk verantwoord) feestdagengeschenk. Iedere knuffel komt met een kaartje met informatie over ons Huis. Op verzoek is er ook een aangepast begeleidend kaartje mogelijk dat om de pols van de knuffel gaat.

Bestellen kan bij Reina Hazenberg; r.hazenberg@ronaldmcdonaldhuis.nl; 06-51607009. Levering binnen 1 werkdag.