Vergaderen op unieke plekken in Zuidas

We werken allemaal nog steeds zoveel mogelijk vanuit huis. Maar soms vraagt een gelegenheid om een samenkomst. Is je kantoor daar nog niet op ingericht, ben je toe aan een andere omgeving of wil je graag een keer je bijeenkomst in Zuidas organiseren? Dan zijn daar genoeg mogelijkheden voor.

Vandaag delen we een aantal partijen in Zuidas met je waar je ongetwijfeld al eens een hapje of drankje hebt genuttigd. Wist je dat je er ook kunt vergaderen?

De Nieuwe Poort biedt bedrijven, onderwijsinstanties en organisaties de kans zalen voor langere tijd te huren. Deze zalen kunnen gebruikt worden als (extra) kantoor, vergader- en/of lesruimte en zijn van alle gemakken voorzien. Je leest hier meer over de mogelijkheden.
The Basket op de VU campus: The Basket staat bekend om haar goede burgers, gezellige vrijdagmiddagborrels en het zonnige terras, maar wist je dat je er ook kunt vergaderen? Je leest hier meer over hun mogelijkheden.
Loetje Zuidas beschikt over verschillende unieke locaties met sfeervolle zalen die zich perfect lenen voor vergaderingen. In Zuidas beschikken ze over een heuse Skybox: een speciale ruimte voor vergaderingen, events, besloten diners of workshops. Kijk hier voor de mogelijkheden.
Restaurant Koetjes & Kalfjes biedt verschillende mogelijkheden voor verhuur. Zo kan het hele restaurant worden afgehuurd voor 'wining, dining & tasting' maar biedt de open bovenverdieping 'Gallery' ook tal van mogelijkheden voor zakelijke en privé bijeenkomsten. Bekijk hier de mogelijkheden.
Ook bij restaurant Het Bosch kan je terecht voor een vergadering of een presentatie. Dit kan zowel in de Yachtclub, op de 1ste verdieping van het restaurant, met spectaculair uitzicht over de Nieuwe Meer. Als ook in de Waterfront Lounge op de kop van de jachthaven (van april t/m oktober) met fenomenale view rondom. Bekijk hier alle mogelijkheden.


Kijk ook eens op onze website voor de andere vergadermogelijkheden in Zuidas. Heb je ook vergadermogelijkheden in Zuidas maar wordt je op onze website nog niet genoemd? Neem dan contact op met servicepoint@hellozuidas.com.