Trees for All compenseert papierverbruik

Foto: Trees for All

Hello Zuidas is trots supporter van Trees for All, een organisatie die bomen voor ons planten om ons papiergebruik te compenseren! Trees for All heeft zojuist hun jaarverslag 2020 gepresenteerd. Het was in vele opzichten een bijzonder en bewogen jaar.

In maart 2020 werd Trees for All bij het tv-programma Koffietijd verrast met een waanzinnige cheque van de Nationale Postcode Loterij. Voor ons is dat in veel opzichten een belangrijk moment geweest. Het voelt voor hen als een erkenning voor hun werk en het is ook een belangrijk vliegwiel gebleken voor verdere groei. Vorig jaar hebben ze mede dankzij deze bijdrage kunnen investeren in nieuwe duurzame projecten en in de ontwikkeling van hun organisatie.

Het vertrouwen dat Trees for All krijgt van alle individuele gevers en bedrijven die met hen samenwerken is hartverwarmend. In het jaarverslag staan alle partners die hun werk gesteund hebben in 2020, maar liefst vijf pagina’s vol! En dat is precies wat en wie ze willen zijn: Trees for All. Ze werken graag met iedereen samen voor een groenere en duurzamere wereld.

Gelukkig zien we dat steeds meer mensen bewust worden van het belang om onze bossen te beschermen en nieuw bos te planten. De corona pandemie heeft ons allen op verschillende manieren doen inzien hoe belangrijk de natuur voor ons is. We hebben massaal onze bossen in Nederland ontdekt als plek om te genieten, te verbinden en gezonde lucht in te ademen.

Wil jij ook bomen laten planten? Kijk dan eens op de website van Trees for All.