PANCAKES Amsterdam opent locatie op de Zuidas

Na vijf locaties in het centrum werd het tijd om de grenzen te gaan verleggen, dus opent PANCAKES Amsterdam haar zesde locatie aan de Gustav Mahlerlaan 525. Naast broodjes, soep, sushi en sla, kan je op de Zuidas nu ook terecht voor echte Hollandse PANNENKOEKEN. En niet zomaar pannenkoeken: het zijn de pannenkoeken van PANCAKES Amsterdam die de Zuidas komen versterken. 

PANCAKES Amsterdam bestaat 12,5 jaar en is de beste als het aankomt op pannenkoeken. Met haar unieke concept onderscheidt zij zich van doorsnee pannenkoekenhuizen, ‘het neusje van de zalm’ op het gebied van pannenkoeken dankzij de lokale en duurzame leveranciers waar PANCAKES Amsterdam mee samenwerkt. Een heerlijke, voedzame maaltijd gemaakt van volkoren- en boekweitmeel, ei en biologische melk. 

Natuurlijk kan je de pannenkoek zo (on-)gezond maken als je zelf wil, met allerlei verschillende toppings. Liever glutenvrij, lactosevrij of vegan? Ook dat is voor PANCAKES Amsterdam geen probleem. Ook als je niet veel tijd hebt ben je bij PANCAKES Amsterdam aan het juiste adres. Het is mogelijk om binnen dertig minuten goed gevuld weer buiten te staan, na het eten van een ambachtelijke pannenkoek. Liever de pannenkoek mee voor thuis of op kantoor? Ook daar is aan gedacht op de Zuidas. PANCAKES Amsterdam Zuidas gaat namelijk het take-away avontuur aan. 

PANCAKES Amsterdam Zuidas opent haar deuren in de tweede week van november.