Meer dan medicijnen bij de Zuidas Apotheek

De Zuidas Apotheek is een plek op Zuidas je naast medicijnen ook terecht kunt voor luxe (verzorgings)producten. “Dat zijn wel producten die bij ons passen”, zegt Daan Jansen, apotheker en mede-eigenaar van de Zuidas Apotheek. “Zoals Marie-Stella-Maris: hun producten zijn esthetisch, clean, luxe en met een maatschappelijk doel.”

Tijdens het ontwerp 5 jaar gelden hebben we naar de omgeving gekeken. “We hebben voor de inrichting het ontwerp van de buitenzijde naar binnen getrokken. Daarnaast zijn we innovatief, bieden we hoge service en vinden we het belangrijk dat de aangeboden producten aansluiten bij de behoefte van de omgeving, zowel qua uiterlijk als gevoel.”

Impact

Daan is er trots op een van de verkooppartners van Marie-Stella-Maris te zijn. “Sinds 2 jaar verkopen wij dit merk. Het past goed bij onze apotheek. Het is een jong Nederlands merk waar de duurzaamheidsgedachte in het DNA zit. Zo gaat een deel van de omzet via een eigen stichting naar duurzame waterprojecten in derde wereld landen. Met het kopen van producten van Marie Stella Maris maak je dus echt impact!”, aldus Daan.

Sneak peek

Naast de producten zijn er ook speciale giftsets. Daan licht toe: “Speciaal voor iedereen op de Zuidas bieden we een exclusieve sneak peak van de Marie-Stella-Maris eindejaarsgeschenken (gelanceerd in oktober 2023). Ideaal om je team en zakelijke relaties mee te bedanken en te verwennen. Ontdek nu het uitgebreide body care & home assortiment, bekijk de luxe verpakkingen en maak kennis met de nieuwe limited edition geur, Nuit des Figues.”

Hij vervolgt: “Wil jij aan je relaties laten zien dat ze belangrijk voor je zijn en tegelijkertijd bijdragen aan duurzame waterprojecten? Kies dan dit jaar voor de limited edition Festive Collectie van Marie-Stella-Maris. Voor elk budget hebben we prachtige cadeau-opties.”

We verwelkomen je graag in de apotheek of bestel hier online.

Zuidas Apotheek is gevestigd aan de Gustav Mahlerlaan 635B.

Tekst en beeld: Gordana Todorovic