Food & I, de wereld van morgen op de Zuidas

Aan de Parnassusweg ontkiemt zich een gebouw waar we als Zuidas trots op mogen zijn. Het samenwerkingsverband NACH, voluit geschreven New Amsterdam Court House, werkt hard om hier niet alleen een institutie van allure neer te zetten, maar ook iets waarin de wereld van morgen volledig de kans krijgt om te groeien. Als hart van de juridische wereld, krijgt de rechtbank hiermee een nieuwe huisvesting met grootse waarde.

Facilicom, een van de bedrijven binnen het NACH consortium, is sinds kort lid geworden van Hello Zuidas. Binnen Facilicom bevinden zich meerdere initiatieven die zéker het vermelden waard zijn. Een daarvan, is Food & I. Een familiebedrijf die eten met impact brengt en de weg van traditionele catering omzet in een op maatwerk en welzijn gebaseerde wereld.

'New kids on the block' Food & I neemt, als onderdeel van NACH, de voedselfacilitering op zich binnen de nieuwe rechtbank. Zij willen voor alle 1200 medewerkers binnen het gebouw een plek creëren waar gedurende de hele dag gegeten, gedronken en gewerkt kan worden. Naast het kantoor en thuis een comfortabele en effectieve derde werkplek. En dat alles met de mogelijkheid om volledig op de bezoeker afgestemd voedsel te nuttigen. Gebaseerd op data die de bezoeker zelf aanlevert, wordt het meest ideale voedsel gecreëerd per gebruiker. Eten met fysiek en mentaal gemak, en een positieve impact op de gezondheid. De wereld van morgen.

Een prachtig verhaal, met één nadeel: de faciliteiten van Food & I zijn alleen beschikbaar voor medewerkers binnen het gebouw van de rechtbank. Dus, mocht u ook gebruik willen maken van deze faciliteiten, neem dan vooral contact op met Joost Smaal van Food & I en wie weet vinden we deze wereld van morgen ook ooit terug in uw gebouw. Het plein voor de Rechtbank, is gelukkig wél voor het publiek toegankelijk. Er prijkt een bijzonder kunstwerk dat de moeite waard is voor een ‘detour’. Meer daarover leest u hier.

Food & I, welkom bij Hello Zuidas!