ARTZUID 2021 gaat door!

ARTZUID 2021
Op dit moment treft stichting Art Zuid de voorbereidingen voor de 7de editie ARTZUID (15 mei-19 september 2021). Hildo Krop en zijn bewogenheid over scheve maatschappelijke verhoudingen en andere universele thema's vormde directe inspiratie voor de focus van volgend jaar.

Op ARTZUID 2021 zullen nationale en internationale kunstenaars worden getoond die bezig zijn met de eerder genoemde problematiek, zich cultureel over en weer laten beïnvloeden en ons bewust maken en hoop bieden op een betere wereld. Meer informatie over ARTZUID 2021 vind je hier

Over stichting Art Zuid
Stichting Art Zuid is een culturele organisatie opgericht in 2008 door Cintha van Heeswijck-Veeger met als doel een tweejaarlijkse beeldententoonstelling van wereldklasse te organiseren in het monumentale stedenbouwkundige Plan-Zuid van architect H.P. Berlage. Met het tentoonstellen van moderne en hedendaagse beelden en installaties op de Apollolaan, Minervalaan en Zuidas wil de stichting de buurt verlevendigen door nieuwe bezoekers te trekken naar Amsterdam Zuid.

ARTZUID 2021 heeft jouw hulp nodig
Vorige maand werd bekend dat het Amsterdams Fonds voor de Kunst ARTZUID niet langer met subsidie ondersteunt voor de vaste lasten van huur en personeel. Daardoor is het nog belangrijker geworden om een bijdrage te leveren aan de realisatie van ARTZUID 2021. Je kunt ze steunen met een eenmalige donatie of door Vriend van stichting Art Zuid te worden! Kijk voor meer informatie op www.artzuid.nl/donateurs.