Aparthotel Premier Suites Plus Amsterdam opent deze zomer in Hourglass Building

Deze zomer zal in het splinternieuwe Hourglass Building (nu nog in aanbouw) het aparthotel Premier Suites Plus Amsterdam haar deuren openen. Het hotel richt zich op zakelijke reizigers die voor langere tijd een appartement zoeken met de service van een hotel. 

Premier Suites Plus
Premier Suites Plus Amsterdam, een onderdeel van de internationale hotelgroep PREM Hospitality, krijgt 115 appartementen van verschillende grootte. Het hotel gaat zich vestigen op de twaalfde tot en met de zestiende etage van het gebouw.

Het hotel moet een interessante keuze gaan worden voor mensen die tijdelijk in Nederland zijn voor hun werk en op zoek zijn naar een modern appartement voor een wat langer verblijf. Volgens PREM Hospitality is er namelijk een groeiende vraag naar lange verblijfoplossingen in Amsterdam.

Elk appartement wordt ingericht met een volledig uitgeruste keuken met combi-oven, kookplaat, koelkast met vriesvak, was-droogcombinatie en een espresso-apparaat. De 115 lofts en appartementen zullen ook uitgerust zijn met een moderne woonkamer inclusief flatscreentelevisie. In de slaapkamer kan de gast tot rust komen in het royale 7th Heaven Bed. De badkamers worden uitgerust met een power shower en luxe toiletartikelen. De kamers zullen één keer per week schoongemaakt worden maar op verzoek kan dit frequenter gebeuren. Verder zal de receptie 24/7 geopend zijn zodat gasten ten allen tijden terechtkunnen met hun vragen.

Premier Suites Plus heeft één andere vestiging in Nederland, namelijk in Rotterdam. Het grootste deel van haar Europese hotels zit in Engeland.

Hourglass Building
Het Hourglass Building wordt ontwikkeld in opdracht van de Maarsen Groep en krijgt de karakteristieke vorm van een zandloper. In het gebouw komt naar het aparthotel ook een restaurant, winkels en kantoorruimte voor onder andere advocatenkantoor Loyens & Loeff.

Foto: Marcel Steinbach