Your Assistent

Voorstraat 32A , Willemstad

Your Assistant is al 15 jaar gespecialiseerd in professionele, klantvriendelijke telefoondiensten en ontzorgende secretariaatsdiensten. Zij onderscheiden zich door hun persoonlijke werkwijze en het vermogen om zich in te leven in de klant. Zij werken niet met thuiswerkers, maar uitsluitend vanuit het kantoor in Willemstad. Met een vast team van medewerkers vertegenwoordigen zij klanten, volledig afgestemd op hun wensen. Lees verder

Your Assistant is al 15 jaar gespecialiseerd in professionele, klantvriendelijke telefoondiensten en ontzorgende secretariaatsdiensten. Zij onderscheiden zich door hun persoonlijke werkwijze en het vermogen om zich in te leven in de klant. Zij werken niet met thuiswerkers, maar uitsluitend vanuit het kantoor in Willemstad. Met een vast team van medewerkers vertegenwoordigen zij klanten, volledig afgestemd op hun wensen.

Bent u de eigenaar van deze zaak?

Neem contact met ons op via info@stappen-shoppen.nl om het profiel aan te vullen met o.a. uw website, telefoonnummer, Facebook, openingstijden, omschrijving, faciliteiten, menukaart en acties.