WTC A'dam Business Club

Strawinskylaan 515 , Amsterdam

WTC Amsterdam Business Club richt zich op directeuren en ondernemers in de regio van de Amsterdamse Zuidas. Jaarlijks organiseren wij zes uiteenlopende evenementen waar leden elkaar ontmoeten. Lees verder

WTC Amsterdam Business Club richt zich op directeuren en ondernemers in de regio van de Amsterdamse Zuidas. Jaarlijks organiseren wij zes uiteenlopende evenementen waar leden elkaar ontmoeten.

We zijn nieuwsgierig naar de ambitie van mensen en wat hun inspireert. Onze events staan vaak in het teken van kunst en cultuur, omdat de raakvlakken met ondernemen ons bijzonder aanspreken. Beide werelden zijn op zoek naar inspiratie om te innoveren: kunstinstellingen transformeren naar bedrijfsmatige organisaties, terwijl ondernemingen meer en meer hun maatschappelijke kant aan het ontdekken zijn.

Ook het topsportdomein heeft onze interesse: gepassioneerde ondernemers en topsporters beschikken vaak over dezelfde mentaliteit en gedrevenheid. De sportwereld en het bedrijfsleven ontmoeten elkaar dan ook regelmatig binnen de WTC Amsterdam Business Club.

De dagelijkse leiding is in handen van Business Club Manager Godfried Schölvinck. De programmering van de evenementen vindt plaats in samenspraak met het Bestuur.

Bent u de eigenaar van deze zaak?

Neem contact met ons op via info@stappen-shoppen.nl om het profiel aan te vullen met o.a. uw website, telefoonnummer, Facebook, openingstijden, omschrijving, faciliteiten, menukaart en acties.