Vebego

,

Vanaf het allereerste begin – bijna 80 jaar geleden – is geweldig werk ons speerpunt geweest. In de wereld van schoonmaak, groenvoorziening, facility management en zorg. Lees verder

Vanaf het allereerste begin – bijna 80 jaar geleden – is geweldig werk ons speerpunt geweest. In de wereld van schoonmaak, groenvoorziening, facility management en zorg zien we het als onze roeping te zorgen voor een rotsvast fundament voor onze klanten in Nederland, België, Duitsland en Zwitserland. Zodat onze klanten in hun wereld geweldig werk kunnen verrichten. 

Bij Vebego bieden we werk met betekenis. We helpen met trots onze 40.000 mensen een onafhankelijk, betekenisvol bestaan op te bouwen en positief bij te dragen aan de maatschappij. Dat geldt in het bijzonder voor onze meer dan 6.500 mensen in kansarme posities of met een afstand tot de arbeidsmarkt. Dankzij deze overtuiging en inzet zijn we uitgegroeid tot één van de grootste en meest inclusieve werkgevers in Europa. Zo realiseren onze mensen samen met onze klanten iedere dag weer: geweldig werk.

,