The Office Operators WTC

Strawinskylaan 77, Amsterdam

Een centraal gelegen vergaderruimte midden in het business district van Amsterdam Zuid? Dan stellen wij graag onze locatie WTC Amsterdam aan u voor! Op deze locatie kunt u namelijk terecht voor uw meetings, conferenties, seminars, workshops, events of trainingen. The Office Operators heeft altijd een ruimte beschikbaar die perfect is afgestemd op uw wensen. Conference & meeting center WTC Amsterdam heeft in totaal 10 verschillende zalen beschikbaar. Daarnaast beschikt het over een prachtig auditorium en een groot foyer voor het organiseren van grote events. The Office Operators verzorgt graag de garderobe, catering en verwelkomt uw gasten altijd met een glimlach. Lees verder

Een centraal gelegen vergaderruimte midden in het business district van Amsterdam Zuid? Dan stellen wij graag onze locatie WTC Amsterdam aan u voor! Op deze locatie kunt u namelijk terecht voor uw meetings, conferenties, seminars, workshops, events of trainingen. The Office Operators heeft altijd een ruimte beschikbaar die perfect is afgestemd op uw wensen. Conference & meeting center WTC Amsterdam heeft in totaal 10 verschillende zalen beschikbaar. Daarnaast beschikt het over een prachtig auditorium en een groot foyer voor het organiseren van grote events. The Office Operators verzorgt graag de garderobe, catering en verwelkomt uw gasten altijd met een glimlach.

Bent u de eigenaar van deze zaak?

Neem contact met ons op via info@stappen-shoppen.nl om het profiel aan te vullen met o.a. uw website, telefoonnummer, Facebook, openingstijden, omschrijving, faciliteiten, menukaart en acties.