FSB Beveiliging

Koperslagersweg 12a, Den Helder

FSB Beveiliging neemt uw zorg over veiligheid weg, zodat u zich kunt richten op wat voor u belangrijk is: continuïteit van uw organisatie en het volgen van de relevante marktontwikkelingen. Lees verder

FSB Beveiliging neemt uw zorg over veiligheid weg, zodat u zich kunt richten op wat voor u belangrijk is: continuïteit van uw organisatie en het volgen van de relevante marktontwikkelingen.

Veiligheid als randvoorwaarde
Of het nu gaat om  bescherming van uw eigendommen, bescherming van uw medewerkers of bescherming van iets anders dat voor u van waarde is; veiligheid is een randvoorwaarde voor een organisatie.  FSB Beveiliging begrijpt dat en biedt daarom advies op maat.

Een oplossing voor ieder (beveiligings)probleem
FSB beveiliging biedt een breed scala aan beveiligingsoplossingen, waaronder objectbeveiliging, receptiediensten en horecabeveiliging. Maar ook bij facilitaire taken of begeleiding tijdens een (interne)verhuizing kunnen wij u assisteren. Na een persoonlijk gesprek waarin wij uw behoefte en de situatie investariseren, brengen wij een advies op maat. ‘Samen’ is daarin ons sleutelwoord. Wij hebben oog voor uw belangen en de wil om die te beschermen.

De menselijke factor staat voorop
Onze medewerkers zijn ons kapitaal. Wij zetten hen in naar kwaliteit en potentieel. Doormiddel van aanvullende trainingen en opleidingen zijn onze personeelsleden altijd up-to-date in kennis en kunde. Duidelijke en transparante communicatie zorgt daarbij voor een goed geoliede organisatie en medewerkers die plezier hebben in hun werk.

Zo dragen wij graag bij aan uw succes!