Taylor Wessing

Parnassusweg 821b, Amsterdam

Taylor Wessing is een full-service internationaal advocaten- en notariskantoor dat haar diensten aanbiedt in 18 landen wereldwijd, waar verspreid over 32 kantoren meer dan 1100 juristen werkzaam zijn. Lees verder

Taylor Wessing is een full-service internationaal advocaten- en notariskantoor dat haar diensten aanbiedt in 18 landen wereldwijd, waar verspreid over 32 kantoren meer dan 1100 juristen werkzaam zijn. Hierdoor is Taylor Wessing in staat haar cliënten, die behoren tot de top van het bedrijfsleven, te adviseren in de landen waar zij ook zaken doen, door het aanbieden van een mix van lokale sectorkennis en internationale ervaring. Met kantoren in Amsterdam en Eindhoven biedt Taylor Wessing ook in Nederland expertise op alle zakelijke gebieden, zoals civiel procesrecht, vastgoed, IE/IT, arbeidsrecht, ondernemingsrecht en insolventierecht.

Bent u de eigenaar van deze zaak?

Neem contact met ons op via info@stappen-shoppen.nl om het profiel aan te vullen met o.a. uw website, telefoonnummer, Facebook, openingstijden, omschrijving, faciliteiten, menukaart en acties.