Rob Peetoom Hair + Make-up

Ik kan goed knippen, maar dat kunnen meer kappers. Wat niet iedereen kan, is snel zien hoe je het haar van een vrouw of man zo kunt knippen dat het bij haar of zijn uitstraling en persoonlijkheid past. Daar ben ik goed in, en mijn partners in alle salons ook. Op de Rob Peetoom Academy worden alle stylisten erin getraind. Lees verder

Rob Peetoom heeft vele (internationale) awards mogen ontvangen, waaronder de World Master Award en de Global Salon Business Award. Zelf wordt hij ook regelmatig gevraagd in diverse jury’s plaats te nemen en is al tien jaar artistiek directeur van Intercoiffure Mondial.

Sinds hij zijn eerste salon opende, doet Rob Peetoom al haar- en beautyproducties voor weekbladen en glossy’s, kranten en televisieprogramma’s. Dat kan alleen als je heel veel verstand van en gevoel voor haar hebt, veel ervaring én een grote liefde voor mensen. Robs grote kracht is bovendien zijn vermogen om iedere vrouw en man, jong en ouder, een persoonlijke look te geven die toch een actuele uitstraling heeft.

Zijn drive strekt zich ook uit buiten de salons. Rob Peetoom heeft zich altijd ingezet om het gehele kappersvak naar een hoger plan te tillen. Hij biedt jonge getalenteerde medewerkers de mogelijkheid samen met hem een salon te openen. Hij was een van de eersten die Prijsdifferentiatie introduceerde in Nederland. Op die manier is voor ieder budget een kwaliteitskapper haalbaar. En met de Peetoom Foundation ondersteunt hij projecten van Education for Life; waarmee minder gefortuneerde jongeren in derde wereld landen een vakopleiding kunnen genieten.

In 2010 ontving hij bovendien een Koninklijke onderscheiding, hij is Ridder in de orde van Oranje Nassau.

  • Beauty & health, Kappers & barbers
  • Cash, Maestro

Bent u de eigenaar van deze zaak?

Neem contact met ons op via info@stappen-shoppen.nl om het profiel aan te vullen met o.a. uw website, telefoonnummer, Facebook, openingstijden, omschrijving, faciliteiten, menukaart en acties.