Fornet

Claude Debussylaan 5A, Amsterdam

Fornet is een award-winnende laundry & dry cleaning organisatie met 25 jaar ervaring en 1600+ shops. Lees verder

Fornet is een award-winnende laundry & dry cleaning organisatie met 25 jaar ervaring en 1600+ shops. Retoucherie Plus+ (380 shops) is een Spaans merk voor kledingreparaties, actief in 17 landen. Recent heeft Leon Wennekes een corporate startup opgericht om beide merken op de Zuidas te introduceren.

De flagship store op de Claude Debussylaan 5a is een one-stop-shop voor alle behoeftes omtrent textielverzorging: wassen, stomen, strijken, kledingreparatie en verstelwerkzaamheden, we doen dit in-house. Zowel de particulier als de kleinzakelijke markt kan er terecht. Indien de voorkeur uitgaat naar levering aan de deur dan komt Fornet met duurzame e-bikes de orders ophalen en 48 uur later terugbrengen. Wij onderscheiden ons op gebied van:

  1. Kwaliteit; 99.7% succesvolle vlekverwijdering
  2. Gemak; waarom zou u zelf nog gaan wassen en strijken?
  3. Duurzaamheid; 3x duurzamer dan thuiswassen (aldus TNO)
  4. Snelheid; binnen 1-48 uur uw order weer retour

Met onze startup hebben we ook de ambitie om kantoren op de Zuidas te helpen verduurzamen op het gebied van textiel gebruik. Met onze corporate service verlagen we gezamenlijk de eco-footprint o.a. door duurzaam/gerecycled textiel bij ons in te kopen (ipv disposables te gebruiken), textiel duurzamer te laten wassen/stomen en tot slot door de CO-2 uitstoot van transport verwaarloosbaar te maken middels korte afstanden en e-bikes.

Benieuwd naar de mogelijkheden? Stap gerust eens binnen of neem contact met ons via www.fornet.nl.

Claude Debussylaan 5A, 1082 MC Amsterdam