Provast

Patrimoniumlaan 2, Amsterdam

Wij voorzien in de behoefte aan huisvesting met hoogwaardige en vernieuwende concepten. Daarbij zijn wij ons bewust van de maatschappelijke context waarin wij opereren. Wij streven er voortdurend naar de verwachtingen van onze klanten te overtreffen. Lees verder

Wij voorzien in de behoefte aan huisvesting met hoogwaardige en vernieuwende concepten. Daarbij zijn wij ons bewust van de maatschappelijke context waarin wij opereren. Wij streven er voortdurend naar de verwachtingen van onze klanten te overtreffen.

Ruimte is schaars. Daarom zal bij ontwikkelingen steeds vaker sprake zijn van transformatie van verouderd vastgoed. Of vraagt de stad om geheel nieuwe, hybride gebouwconcepten. Dit resulteert in toonaangevende projecten zoals Grotius, Amstel Tower en Markthal Rotterdam.

Vernieuwende concepten weerspiegelen de ambitie van Provast: met betrokkenheid, vakmanschap en ondernemerschap toekomstgerichte gebouwen ontwikkelen. Daarmee levert Provast sinds 1985 een bijdrage aan de creatie van duurzame steden.

Maatschappelijk verantwoord ondernemen is voor Provast een vanzelfsprekendheid. In ons handelen staan integriteit en kwaliteit centraal. Provast is aangesloten bij de NEPROM.

Bent u de eigenaar van deze zaak?

Neem contact met ons op via info@stappen-shoppen.nl om het profiel aan te vullen met o.a. uw website, telefoonnummer, Facebook, openingstijden, omschrijving, faciliteiten, menukaart en acties.