Mech make & take B.V.

Gustav Mahlerlaan 94, Amsterdam

Kom binnen en voel je welkom in de wereld van Mech! Beleef het ontbijt en de lunch zoals Mech dat bedoelt: een take away voor koffie en sandwiches, voor ontbijt en lunch. Alles wordt vers en a la minute voor jou gemaakt. Even wakker worden en ontspannen voor je naar je werk gaat: een kraakverse Parijse croissant, een cappuccino, een versgeperste jus d’orange en de krant…..of Lekker even tussen de middag een dubbele espresso en een ‘clubje’ ter plaatse nemen, een verse fruitshake toe en je kan weer fris de middag door! Heb je geen tijd om de deur uit te gaan of je hebt een meeting, Mech bezorgt ook. Lees verder

Kom binnen en voel je welkom in de wereld van Mech! Beleef het ontbijt en de lunch zoals Mech dat bedoelt: een take away voor koffie en sandwiches, voor ontbijt en lunch. Alles wordt vers en a la minute voor jou gemaakt. Even wakker worden en ontspannen voor je naar je werk gaat: een kraakverse Parijse croissant, een cappuccino, een versgeperste jus d’orange en de krant…..of Lekker even tussen de middag een dubbele espresso en een ‘clubje’ ter plaatse nemen, een verse fruitshake toe en je kan weer fris de middag door! Heb je geen tijd om de deur uit te gaan of je hebt een meeting, Mech bezorgt ook.


  • Cappuccino

Bent u de eigenaar van deze zaak?

Neem contact met ons op via info@stappen-shoppen.nl om het profiel aan te vullen met o.a. uw website, telefoonnummer, Facebook, openingstijden, omschrijving, faciliteiten, menukaart en acties.