De Thomas Amsterdam

Prinses Irenestraat 36, Amsterdam

4.3/ 5

De Thomas is een huis om op verhaal te komen, met een kerkzaal waar elke zondag de Thomasgemeente samenkomt. Daarnaast bestaat het gebouw uit een klassiek theater (max. 125 mensen) en een zalencomplex. Alle ruimtes zijn te huur. De Thomas is een huis om op verhaal te komen. De Thomas geeft verdieping aan het dagelijks leven. Met welke verhalen zijn we vergroeid? En welk verhaal wordt er juist niet verteld? Verder is het mogelijk even te pauzeren in de stiltekapel of tijdens het tweewekelijkse lunchconcert, dat maximaal een half uur duurt. Lees verder

De Thomas is een huis om op verhaal te komen. De (online) talkshows, debatten en theatervoorstellingen geven verdieping aan het dagelijks leven. Met welke verhalen zijn we vergroeid? En welk verhaal wordt er juist niet verteld? Verder is het mogelijk even te pauzeren in de stiltekapel of tijdens het tweewekelijkse lunchconcert, dat maximaal een half uur duurt. Wekelijks is er een Troostcafé voor iedereen die iemand moet missen.

De Thomas herbergt een kerkzaal waar elke zondag de Thomasgemeente samenkomt. Daarnaast bestaat het gebouw uit een klassiek theater (max. 125 mensen) en een zalencomplex. Alle ruimtes zijn te huur.

  • Garderobe, Invalidentoilet, Kindvriendelijk, Te huur voor privé gelegenheden, Terras of binnentuin, WiFi