Five Clinics

George Gershwinlaan 687, Amsterdam

Wij zijn een injectables kliniek op Zuidas en hechten grote waarde aan service. Wij zorgen ervoor dat jij er op je best uitziet. Lees verder

PROFESSIONALS IN INJECTABLES

Wij zijn een injectables kliniek op Zuidas en hechten grote waarde aan service.
Wij zorgen ervoor dat jij er op je best uitziet.


Maak een afspraak      


Why we love what we do.

Onze missie is om te zorgen voor een verandering in de medisch esthetische industrie. Wij willen cosmetische behandelingen voor iedereen toegankelijk maken. Wanneer iets bijdraagt aan zelfvertrouwen en een goed gevoel, moet dat juist worden gevierd!

Door onze ervaring, deskundigheid van de artsen en onze mooie kliniek laten wij zien dat Injectables niet alleen snel en eenvoudig kan, maar ook zonder al te veel pijn en andere ongemakken.

Het begon met een simpele filosofie: "Het beste resultaat blijft onopgemerkt".


Wij staan met liefde voor jou klaar

We halen het meeste uit elke ervaring door een goede klantenservice te bieden en een holistische benadering van esthetiek en welzijn te hanteren - door de rol van expert, kunstenaar en vertrouweling te spelen. We staan klaar voor jou!


Wij zijn meer dan een cosmetische kliniek

Onze artsen zijn professionals in hun vak en zijn ieder gespecialiseerd in een specifiek gebied van het gezicht. Zo kunnen wij onze kwaliteit consistent waarborgen en zorgen dat iedereen met een glimlach en goed gevoel de deur uit kan.


We komen nooit tekort aan inzichten

We zorgen ervoor dat je er geweldig uitziet en je goed voelt voordat je eropuit trekt. Tips om uw beste resultaten te behouden? Geen probleem. Advies over musthave producten? Wij zijn er voor je.