Novotel Amsterdam City

Europaboulevard 10, Amsterdam

Novotel Amsterdam City is gemakkelijk bereikbaar, zowel per auto als met openbaar vervoer. Het hotel ligt op loopafstand van station RAI, pal langs de snelweg A10. In de omgeving vindt u de RAI, zakenwijk de Zuidas en het Amstelpark, allemaal op loopafstand. U kunt het centrum van Amsterdam bereiken in 15 minuten. Winkelen kan op het Gelderlandplein, minder dan 5 minuten van het hotel. Lees verder

Welkom in ons moderne hotel met uitstekende faciliteiten om te werken, te slapen, te eten en te vergaderen. Het hotel ligt op een gunstige locatie en verzorgt een pendeldienst naar de zakenwijk Zuidas. Fitnessruimte, sauna en gratis WiFi aanwezig.

Mr Ad HOONDERT, Hotelmanager

Novotel Amsterdam City is gemakkelijk bereikbaar, zowel per auto als met openbaar vervoer. Het hotel ligt op loopafstand van station RAI, pal langs de snelweg A10. In de omgeving vindt u de RAI, zakenwijk de Zuidas en het Amstelpark, allemaal op loopafstand. U kunt het centrum van Amsterdam bereiken in 15 minuten. Winkelen kan op het Gelderlandplein, minder dan 5 minuten van het hotel.

  • Airco, Eigen parkeerplaats, Honden toegestaan, Rolstoeltoegankelijk, Reserveren mogelijk, WiFi