Het Amsterdamse Proeflokaal

Stadionplein 300, Amsterdam

4/ 5

Het Amsterdamse Proeflokaal 2.0 is geopend. Een ontmoetingsplek waar iedereen de smaak van Amsterdam kan proeven: van Amsterdammers tot toeristen, van forenzen tot foodies. Lees verder

Het Amsterdamse Proeflokaal 2.0 is geopend. Een ontmoetingsplek waar iedereen de smaak van Amsterdam kan proeven: van Amsterdammers tot toeristen, van forenzen tot foodies.

Sinds 7 februari jl. is Gert Blom (voormalig eigenaar van sterrenrestaurant Amarone) de nieuwe eigenaar van Het Amsterdamse Proeflokaal en kunnen wij u weer ontvangen voor een goede kop koffie, een lunch of diner in ongedwongen sfeer, of een gezellige borrel met vrienden of collega’s. Ook voor evenementen, vergaderingen of andere feestelijke aangelegenheden bent u bij Het Amsterdamse Proeflokaal aan het goede adres.

Op de eerste verdieping hebben we alle ruimte voor feesten, vergaderingen en evenementen. De vier stijlvolle ruimtes zijn heel verschillend, maar beschikken allemaal over karakteristieke ramen met weids uitzicht over het vernieuwde Stadionplein of het Olympisch Stadion.