CoffeeDC

Claude Debussylaan 273 , Amsterdam

CoffeeDC staat voor oprichters Geert van de Meerendonk en Peter Smulders voor het creëren van een moment van rust en comfort. CoffeeDC biedt op beide locaties (Claude Debussylaan 273 en Gustav Mahlerplein 20) een plek waar mensen graag met elkaar afspreken temidden van hun directe woon-, werk- of studieomgeving, de dynamische Amsterdamse Zuidas, op een steenworp van de Vrije Universiteit (VU). Lees verder

CoffeeDC staat voor oprichters Geert van de Meerendonk en Peter Smulders voor het creëren van een moment van rust en comfort. CoffeeDC biedt op beide locaties (Claude Debussylaan 273 en Gustav Mahlerplein 20) een plek waar mensen graag met elkaar afspreken temidden van hun directe woon-, werk- of studieomgeving, de dynamische Amsterdamse Zuidas, op een steenworp van de Vrije Universiteit (VU).

Bij CoffeeDC hangt een aangename sfeer, met dank aan Italiaanse designmeubels en door gebruik van veel warme koffiekleuren in het interieur. De natuurlijke en gezonde producten van CoffeeDC zijn van de hoogste kwaliteit, bijna alles wordt dagelijks vers bereid door het eigen team. Zo worden de broodjes elke dag afgebakken, zijn er diverse zelfgemaakte soepen en zijn de huisgemaakte dadel-walnotenbrokken (volgens geheim eigen recept) meestal snel uitverkocht. Dagelijks worden alle groenten en fruit vers geleverd.

  • Cash, Maestro

Bent u de eigenaar van deze zaak?

Neem contact met ons op via info@stappen-shoppen.nl om het profiel aan te vullen met o.a. uw website, telefoonnummer, Facebook, openingstijden, omschrijving, faciliteiten, menukaart en acties.