Wineboutique & Spirits

Zuidplein 20, Amsterdam

Midden in Zuidas is sinds september 2014 Wineboutique & Spirits gevestigd. Een plek voor veeleisende en kwaliteitsbewuste klanten, maar ook voor de forens die snel nog een lekker flesje mee naar huis wil nemen. De Wineboutique heeft een uitgebreid en breed assortiment wijnen alsmede gedistilleerde dranken. Een lekkere soepele wijn uit Argentinië voor ’s avonds op de bank tot en met een ‘premium brand’ Bordeaux Mouton Rothschild voor een special diner met intimi. Van de steppen in de Balkan tot aan de outback in Australië, het staat bij Wineboutique in de winkel. Lees verder

Midden in Zuidas is sinds september 2014 Wineboutique & Spirits gevestigd. Een plek voor veeleisende en kwaliteitsbewuste klanten, maar ook voor de forens die snel nog een lekker flesje mee naar huis wil nemen. De Wineboutique heeft een uitgebreid en breed assortiment wijnen alsmede gedistilleerde dranken. Een lekkere soepele wijn uit Argentinië voor ’s avonds op de bank tot en met een ‘premium brand’ Bordeaux Mouton Rothschild voor een special diner met intimi. Van de steppen in de Balkan tot aan de outback in Australië, het staat bij Wineboutique in de winkel.

  • Eten & drinken
  • Cash, Maestro, Visa

Bent u de eigenaar van deze zaak?

Neem contact met ons op via info@stappen-shoppen.nl om het profiel aan te vullen met o.a. uw website, telefoonnummer, Facebook, openingstijden, omschrijving, faciliteiten, menukaart en acties.