Pathé

Pathé bestaat al meer dan 120 jaar en is het grootste bioscoopbedrijf van Europa. In Nederland hebben wij 28 bioscopen in 20 steden, met meer dan 216 zalen en ruim 43.000 stoelen. Pathé Business is het team binnen Pathé dat zich richt op de zakelijke markt. Onze state-of-the-art bioscopen en onze jarenlange ervaring met het organiseren van bijzondere en spraakmakende evenementen garanderen u een succesvol en perfect op maat geproduceerde bijeenkomst, of het nu een filmevenement is, een grootschalige productintroductie of alles wat daar maar tussen zit. Lees verder

Pathé bestaat al meer dan 120 jaar en is het grootste bioscoopbedrijf van Europa. In Nederland hebben wij 28 bioscopen in 20  steden, met meer dan 216 zalen en ruim 43.000 stoelen. Pathé Business is het team binnen Pathé dat zich richt op de zakelijke markt. Onze state-of-the-art bioscopen en onze jarenlange ervaring met het organiseren van bijzondere en spraakmakende evenementen garanderen u een succesvol en perfect op maat geproduceerde bijeenkomst, of het nu een filmevenement is, een grootschalige productintroductie of alles wat daar maar tussen zit.

Bent u de eigenaar van deze zaak?

Neem contact met ons op via info@stappen-shoppen.nl om het profiel aan te vullen met o.a. uw website, telefoonnummer, Facebook, openingstijden, omschrijving, faciliteiten, menukaart en acties.