In Amsterdam

Strawinskylaan 1767, Amsterdam

In Amsterdam (voorheen Expatcenter Amsterdam) biedt een one-stop-shop service voor internationale nieuwkomers in de Omgeving van Amsterdam. We bedienen bedrijven en hun kennismigrant medewerkers, wetenschappelijk onderzoekers, internationale ondernemers en internationale studenten. De IN Amsterdam-procedure omvat immigratie elementen, zoals verblijfs-en werkvergunningen (inclusief het opstarten visa), het inschrijven bij de gemeente, de 30% tax ruling en vele andere zaken. Lees verder

In Amsterdam (voorheen Expatcenter Amsterdam) biedt een one-stop-shop service voor internationale nieuwkomers in de Omgeving van Amsterdam. We bedienen bedrijven en hun kennismigrant medewerkers, wetenschappelijk onderzoekers, internationale ondernemers en internationale studenten. De IN Amsterdam-procedure omvat immigratie elementen, zoals verblijfs-en werkvergunningen (inclusief het opstarten visa), het inschrijven bij de gemeente, de 30% tax ruling en vele andere zaken.

Bent u de eigenaar van deze zaak?

Neem contact met ons op via info@stappen-shoppen.nl om het profiel aan te vullen met o.a. uw website, telefoonnummer, Facebook, openingstijden, omschrijving, faciliteiten, menukaart en acties.