House of Sports

Kerkstraat 45, Ouderkerk aan de Amstel

House of Sports is een full service sportmarketingbureau. Met een team, van zo’n 60 enthousiaste specialisten op het gebied van sportmarketing, werken we dagelijks in de mooie wereld van sport. Lees verder

House of Sports is een full service sportmarketingbureau. Met een team, van zo’n 60 enthousiaste specialisten op het gebied van sportmarketing, werken we dagelijks in de mooie wereld van sport. 

Altijd beginnend met het ontwikkelen van een visie op de vraag welke rol sport voor onze opdrachtgevers kan spelen. Daarna schakelen wij door naar strategie en komen zaken aan bod als exposure, creatieve activatie en volledige executie. House of Sports organiseert (inter)nationale sportevenementen zoals De Coolste Baan van Nederland in het Olympisch Stadion, het WK 3×3 Basketball op het Museumplein, het Holland Heineken House, Amsterdam City Swim voor ALS en de Zuidas Run. Daarnaast begeleidt House of Sports bekende (ex)topsporters zoals Sven Kramer, Ireen Wüst, Ranomi Kromowidjojo en Tess Wester. En we werken voor prachtige merken zoals in de sport zoals Univé, ARAG, Aegon, Nederlandse Loterij en Qurrent.

Bent u de eigenaar van deze zaak?

Neem contact met ons op via info@stappen-shoppen.nl om het profiel aan te vullen met o.a. uw website, telefoonnummer, Facebook, openingstijden, omschrijving, faciliteiten, menukaart en acties.