Hogan Lovells International LLP

Strawinskylaan 4129, Amsterdam

Bij Hogan Lovells in Amsterdam, richten we ons op Corporate / M & A, intellectuele eigendom, gegevensbescherming, geschillenbeslechting, life science, bankieren en financiën, belastingen, en de werkgelegenheid. Klanten waarderen onze geïntegreerde zakelijk, ondernemingen, financiële en fiscale diensten. Lees verder

Bij Hogan Lovells in Amsterdam, richten we ons op Corporate / M & A, intellectuele eigendom, gegevensbescherming, geschillenbeslechting, life science, bankieren en financiën, belastingen, en de werkgelegenheid. Klanten waarderen onze geïntegreerde zakelijk, ondernemingen, financiële en fiscale diensten.

Wij bieden praktische oplossingen voor de Nederlandse en internationale klanten. Onze advocaten begrijpen hoe lokale en internationale kwesties van invloed zijn op uw werk. Wij weten dat u de waarde van een eerlijk, eenvoudig advies. Wij leveren tijdig, resultaatgericht advies. En als klant, wanneer u deelneemt aan onze seminars en presentaties, hebt u een up-to-date inzicht in de huidige zakelijke en juridische kwesties.

Bent u de eigenaar van deze zaak?

Neem contact met ons op via info@stappen-shoppen.nl om het profiel aan te vullen met o.a. uw website, telefoonnummer, Facebook, openingstijden, omschrijving, faciliteiten, menukaart en acties.