Customized Media

Parnassusweg 845, Amsterdam

Customized Media is een volwaardig communicatie- en productiebedrijf voor toonaangevende lifestyle-merken. CM biedt strategische communicatieplannen en biedt haar klanten verschillende communicatieproducten en creëert online, content- en activeringsmarketing, evenals goedkeuring door beïnvloeders om merken te helpen hun verhaal te vertellen aan miljoenen mensen wereldwijd. Lees verder

Customized Media is een volwaardig communicatie- en productiebedrijf voor toonaangevende lifestyle-merken. CM biedt strategische communicatieplannen en biedt haar klanten verschillende communicatieproducten en creëert online, content- en activeringsmarketing, evenals goedkeuring door beïnvloeders om merken te helpen hun verhaal te vertellen aan miljoenen mensen wereldwijd. Met Customized Media als uw inhoud en mediapartner gaat u een vergevorderd stadium in bij de realisatie van het bouwen en branding van uw product.

Bent u de eigenaar van deze zaak?

Neem contact met ons op via info@stappen-shoppen.nl om het profiel aan te vullen met o.a. uw website, telefoonnummer, Facebook, openingstijden, omschrijving, faciliteiten, menukaart en acties.