AkzoNobel

Christian Neefestraat 2, Amsterdam

AkzoNobel is een van ‘s werelds toonaangevende industriële ondernemingen. Als internationaal vooraanstaande verf- en coatings onderneming en een belangrijk producent van specialistische chemicaliën leveren zij essentiële ingrediënten, essentiële bescherming en essentiële kleuren voor consumenten en industrie wereldwijd. Lees verder

AkzoNobel is een van ‘s werelds toonaangevende industriële ondernemingen. Als internationaal vooraanstaande verf- en coatings onderneming en een belangrijk producent van specialistische chemicaliën leveren zij essentiële ingrediënten, essentiële bescherming en essentiële kleuren voor consumenten en industrie wereldwijd. AkzoNobel kent een rijke geschiedenis en is pionier in duurzame technologie en innovatieve producten, die tegemoet komen aan de groeiende behoeften van onze snel veranderende planeet en tegelijkertijd het leven makkelijker maken.

Bent u de eigenaar van deze zaak?

Neem contact met ons op via info@stappen-shoppen.nl om het profiel aan te vullen met o.a. uw website, telefoonnummer, Facebook, openingstijden, omschrijving, faciliteiten, menukaart en acties.