Corporate Housing Factory & Dutch Uncle: Tijdelijke bewoning met luxe

       

Corporate Housing Factory, de toonaangevende aanbieder van serviced apartments in Nederland, breidt zijn diensten uit door middel van een nieuwe exclusieve samenwerking met Dutch Uncle. Deze samenwerking biedt uitstekende lifestyle-en conciërgediensten voor expats.

Corporate Housing Factory is een van de belangrijkste aanbieders van serviced apartments met een focus op zakelijke klanten in Nederland, met in beheer zo'n 250 short-stay appartementen in Amsterdam, Rotterdam, Den Haag en Eindhoven. Door samen te werken met Dutch Uncle zijn de diensten aanzienlijk uitgebreid en kan Corporate Housing Factory nu een verscheidenheid aan extra lifestyle- en conciërgediensten aanbieden, zoals een oppasservice of een ‘word een local’ tour. Kortom, alles wat een expat kan bedenken om de stress van verhuizen te minimaliseren en een soepele overgang naar Nederland te garanderen.

Eva Valkhoff, marketing en communicatiemanager: “We verheugen ons op deze exclusieve samenwerking met Dutch Uncle. Dankzij deze samenwerking kunnen onze bewoners genieten van geweldige conciërge services die meestal alleen in luxe hotels te vinden zijn, wat weer een extra pluspunt is als je bij ons verblijft! We zien dat Nederland ondanks de wereldwijde COVID-19 pandemie multinationals en individuele zakenreizigers blijft aantrekken, wat leidt tot een verrassend veerkrachtige vraag naar tijdelijke huisvesting die geschikt is voor zakelijke professionals. Dit is waar wij ons onderscheiden en ervoor zorgen dat deze professionals kunnen profiteren van ‘de Factories’ perfecte mix van volledig uitgeruste appartementen met geweldige strategische locaties, flexibiliteit en moderne voorzieningen. En nu kunnen wij naast onze gebruikelijke services, zoals een beveiligde WiFi-verbinding en wekelijkse schoonmaak, ons aanbod uitbreiden met een volledig spectrum aan extra lifestyle- en conciërgediensten geleverd door Dutch Uncle. "

Over Corporate Housing Factory B.V.

Corporate Housing Factory, met het hoofdkantoor gevestigd in Amsterdam, is een van de meest toonaangevende huisvestingsmaatschappijen voor tijdelijk verblijven. Wij bieden comfortabel gelegen serviced apartments door heel Nederland. Ons concept biedt de zakenreiziger van vandaag een aangenaam thuis in combinatie met de service en het comfort van een luxe hotel. De stijlvolle appartementen zijn speciaal gericht op gasten die alleen met toiletartikelen en kleding arriveren; De appartementen zijn volledig gemeubileerd en gecombineerd met diverse diensten en faciliteiten op het gebied van comfort, sport en ontspanning. Ideaal voor een tijdelijk verblijf in Nederland, waarbij alles tot in de puntjes geregeld wordt. Wij geloven in het creëren van een echt 'thuisgevoel' en zorgen voor u of uw medewerkers vanaf het moment dat ze in Nederland aankomen.

Over Dutch Uncle

Dutch Uncle is een Conciërge & Lifestyle Serviceprovider met een focus op expats. We faciliteren een zachte landing met diensten die het aanpassingsproces van nieuwe inwoners kunnen vergemakkelijken. Onze dienstverlening is speciaal bedoeld voor expats die van plan zijn naar Nederland te komen, of die recentelijk in Nederland zijn aangekomen. Wij bieden onze diensten ook aan (internationale) bedrijven die begrijpen dat een echtgenoot en/of gezin ook een belangrijke stakeholder is bij een succesvolle en duurzame verhuizing. Dutch Uncle begrijpt de impact van een levens veranderende gebeurtenis, zoals verhuizen naar een ander land, en helpt je bij het soepel laten verlopen van deze overgang voor jouw wereldtalent. Daarom hebben we voor global mobility- en HR-managers een speciaal B2B programma gemaakt.

  • www.dutchuncle.nl
  • Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Stephanie Broeke: stephanie@dutchuncle.nl of +31 (0) 6 49 30 55 88