Members Only: Paralympic Basketball Clinic

Team Power X Hello Zuidas presents: Paralympic Basketball Clinic Lees verder

Graag nodigen we je uit voor de 'Paralympic Basketball Clinic' op donderdag 29 februari 16.30. Dit event organiseren we samen met Team Power. Deze clinic staat in het teken van uitdagende vooroordelen over capaciteiten en handicaps. Verplaats je in een paralympiër. De Paralympische Basketball Clinic is ontstaan uit diepe bewondering voor de ongelooflijke kampioenen van de Paralympische sporten; individuen die inspireren door schijnbaar onoverkomelijke obstakels te overwinnen.

Een geweldige ervaring, waarbij deelnemers alles leren over samenwerken, doorzettingsvermogen en communicatieve vaardigheden op de proef worden gesteld. Een evenement waar ook veel wordt gelachen met elkaar en waar de gezelligheid het team verbindt.


Paul Toes, voormalig paralympisch sporter vertelt zijn eigen verhaal, over het ongeluk en wat het hem heeft gebracht. Een bijzonder persoon met enorme positieve energie.

We staan voor een inclusief Zuidas en organiseren daarom graag events als deze. Dit event is voor iedereen die eens zou willen ervaren hoe het is om in een rolstoel te zitten. We hebben dit keer voor de mooie locatie Sporthallen Zuid gekozen, aan de rand van Zuidas ligt deze grootste sportaccommodatie van Amsterdam en één van de oudste multifunctionele sportaccommodaties van Nederland.

Datum: donderdag 29 februari

Programma:

16:00 uur - Inloop & mogelijkheid tot omkleden
16:30 uur - Welkom, motivational talk van Paul Toes

16:45 uur - Basketball Clinic & Play

18:15 uur - Sportcafé Zuid, afsluiting met hapje en drankje


Samenwerkingspartners:

Nicole Beumer, Team Power

Paul Toes, voormalig Paralympisch sporter


Locatie: Sporthallen Zuid


Lees hier meer over dit event en over Team Power


Meld je aan


Let op: er zijn maar een beperkt aantal plaatsen beschikbaar, dus meld je snel aan!