Horeca, retail en vastgoed special: 'verbinding Zuidas met Buitenveldert'

Graag nodigen we je uit voor een special over Zuidas & Buitenveldert voor ondernemers uit de horeca, retail en vastgoedsector. De bijeenkomst vindt plaats op maandag 22 april van 14.30-16.30 uur bij de nieuwe hotspot op Zuidas: De Japanner Zuid, George Gershwinplein 1. Lees verder

Graag nodigen we je uit voor een special over Zuidas & Buitenveldert voor ondernemers uit de horeca, retail en vastgoedsector. De bijeenkomst vindt plaats op maandag 22 april van 14.30-16.30 uur bij de nieuwe hotspot op Zuidas: De Japanner Zuid, George Gershwinplein 1.

Het thema van deze editie is de verbinding met Buitenveldert; op horeca en retail gebied, levendigheid, maar bijvoorbeeld ook op wonen. Hoe kunnen we elkaar versterken als gebied? Zien we Buitenveldert en Zuidas als een stedelijke kern in de toekomst?
Bij deze editie verwelkomen we Bart Vink, stadsdeelvoorzitter Zuid, Paul Bremmer, commercieel directeur van Kroonenberg Groep, en Paco Bunnik, supervisor Zuidas, als onze hoofdgasten. Onder leiding van moderator, Olivier Otten, directeur Hello Zuidas, gaan zij in een College Tourachtige setting het gesprek met elkaar aan. Uiteraard is er ook genoeg gelegenheid voor het stellen van vragen. Dus mocht je vragen hebben, stel ze vooral!

Daarnaast kun je gelijk een kijkje nemen bij de nieuwste aanwinst op horecagebied op Zuidas: De Japanner Zuid. Na De Pijp, Oud-West en IJburg, heeft De Japanner nu een vierde locatie op het Gershwinplein. De Japanner vindt haar inspiratie in de Japanse Izakaya-cultuur. Oprichters Tosao van Coevorden en Guido de Bruijn vertellen meer over hun concept. Tijdens de bijeenkomst is er een proeverij van enkele signature dishes.
Na afloop is er een gezellige borrel met Japanse hapjes en drankjes.

Ben je een horeca, retail of vastgoed member van Hello Zuidas ? Meld je dan HIER aan.

Wanneer? Maandag 22 april 2024
Hoe laat? 14.30-16.30 uur
Waar? De Japanner Zuid, George Gershwinplein 1

Sprekers:

- Bart Vink (stadsdeelvoorzitter Zuid)
- Paco Bunnik (supervisor Zuidas)
- Paul Bremmer (commercieel directeur Kroonenberg Groep)

- Sebastien Wilson (general manager Crowne Plaza)
- Tosao van Coevorden en Guido de Bruijn (oprichters De Japanner)
- Olivier Otten (directeur Hello Zuidas/ moderator)

This meeting will be provided in Dutch, sorry for the inconvience. If you and your team feel the need to receive a personal explanation please send us an e-mail. We are happy to provide you with more details.