Hasta la Vista, Baby! lanceert Movie Nights

Hasta La Vista, Baby! introduceert een nieuw concept voor de zomeravonden: Movie Nights. Gasten kunnen hier genieten van tijdloze filmklassiekers met een waanzinnig uitzicht op de skyline van Amsterdam. Lees verder

Hasta La Vista, Baby! introduceert een nieuw concept voor de zomeravonden: Movie Nights. Gasten kunnen hier genieten van tijdloze filmklassiekers met een waanzinnig uitzicht op de skyline van Amsterdam. Voor slechts €19,50 per persoon krijg je het ultieme movie night pakket, inclusief een cocktail, een bucket verse popcorn en een klassieke film om van te genieten.

De eerste editie vindt plaats op maandag 17 juni, en daarna is er elke zondag en maandag tot en met 15 juli een filmavond. Vanaf 21:00 uur zijn de deuren geopend voor een hapje en een drankje, en zodra de zon ondergaat (rond 21:30 uur) start de film.

Reserveren kan via de website van Hasta La Vista, Baby! De plaatsen zijn beperkt, dus zorg dat je op tijd je plekje bemachtigt. Een diner reservering vooraf is natuurlijk ook mogelijk.

Datum: Vanaf maandag 17 juni, en daarna elke zondag en maandag tot en met 15 juli
Tijd: 21:00 uur inloop, start film rond 21:30 uur
Locatie: Hasta La Vista, Baby!
Hotel INNSiDE by Meliá Amsterdam
Eduard van Beinumstraat 40
1077 CZ Amsterdam
Nederland